Una din cele mai emotionante cereri in casatoria! Cum si-a surprins un tanar iubita – gândul
Thu, Jan 30th, 2014

Una din cele mai emotionante cereri in casatoria! Cum si-a surprins un tanar iubita

media_139091678396152600

Despre aceasta pereche se poate spune ca dragostea este scrisa pe pietre. sau ca dragostea lor este atat de puternica si de neclintit precum o piatra.

Oricare ar fi varianta pe care ati alege-o, cererea in casatorie pe care Kelly Aldrige a acceptat-o nu va fi uitata de catre protagonisti prea repede. Iubitul ei, Oliver Wright in varsta de 31 de ani a scris cu pietre mesajul “Vrei sa fii sotia mea?”  langa un deal, locul unde cei doi merg frecvent.

Am fost foarte coplesita, a spus Kelly. Ne plimbam, era o dimineata insorita, foarte frumoasa, iar Oliver s-a oprit brusc. M-am uitat la el, apoi in jos la stanca si am ramas blocata. Nu imi venea sa cred. Apoi am spus Da si s-a asezat in genunchi si mi-a dat inelul. Cei doi au savurat apoi momentul cu o cupa de sampanie.  Sticla era ascunsa dupa niste pietre, la fel si paharele. Am stat acolo si am sarbatorit evenimentul. Cei care se mai plimbau pe acolo ne-au felicitat si si au strigat dupa noi.

sursa: www.kanald.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved