Untul de arahide e plin de beneficii! Ce contine si de ce trebuie sa il consumi cat mai des – gândul
 
Sun, May 6th, 2018

Untul de arahide e plin de beneficii! Ce contine si de ce trebuie sa il consumi cat mai des

Daca tii la sanatatea ta si vrei un desert sanatos, untul acesta e ideal pentru tine si silueta ta.

Untul de arahide e plin de beneficii! Cu toate ca e sanatos, trebuie consumat cu moderatie deoarece cade greu la ficat. Conține proteine, sodiu, magneziu, calciu, potasiu, fier, precum și vitaminele A, B, C şi E. Are un conținut ridicat de grăsimi nesaturate, eficiente în scăderea colesterolului.

O singura lingura de unt de arahide contine 2 mg de vitamina E. Adica 15% din doza zilnica recomandata. Untul de arahide mai contine si resveratrol, fitonutrient cu puternice proprietăți antioxidante.

Untul de arahide e plin de beneficii!

Acesta reduce inflamațiile, are proprietăți antiîmbătrânire și diminuează riscul de boli de inimă sau de Alzheimer. Dar pe cat e de gustos, pe atat e de nesanatos in cantitati foarte mari.

Arahidele provoacă reacții alergice și nu trebuie să exagerezi cu ele. Untul de arahide poate conține grăsimi trans, mai ales daca este luat din comert. Cel mai indicat este sa il faci tu, acasa, daca ai o rajnita buna, informeaza clicksanatate.ro.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved