Vanity Fair: Ducesa de Cambridge, pe lista celor mai elegante persoane din lume, pentru al patrulea an consecutiv – gândul
Fri, Aug 2nd, 2013

Vanity Fair: Ducesa de Cambridge, pe lista celor mai elegante persoane din lume, pentru al patrulea an consecutiv

 

Catherine, sotia printului William al Marii Britanii, este din nou prezenta pe lista celor mai elegante persoane din lume alcatuita de revista Vanity Fair, au anuntat, miercuri, editorii acestei publicatii, citati de Reuters.

Gratie stilului si alegerilor ei vestimentare, incepand din 2008, ducesa de Cambridge apare pentru a patra oara pe aceasta lista anuala.

Lista din acest an, care nu este alcatuita sub forma unui clasament, o include si pe prima doamna a Chinei, Peng Liyuan, pe actrita americana Kerry Washington, pe cantaretii Justin Timberlake si Beyonce, dar si pe Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones.

Editorii revistei Vanity Fair i-au inclus in lista din acest an si pe jucatorul de baschet LeBron James, pe jucatorul de hochei Henrik Lundqvist, pe jucatorul de fotbal american Tom Brady, dar si pe sotia acestuia din urma, modelul Gisele Bundchen.

Actritele Charlize Theron si Brooke Shields se numara printre vedetele de la Hollywood care au fost incluse pe aceasta lista, alaturi de fosta componenta a grupului Spice Girls devenita ulterior creatoare de moda Victoria Beckham, printesa Letizia de Asturia a Spaniei, dar si printesa Madeleine a Suediei, care a purtat o spectaculoasa rochie de culoarea fildesului, creata de casa Valentino, la casatoria ei celebrata in acest an la Stockholm.

Lista integrala a celor mai elegante persoane din lume va fi publicata in numarul din luna septembrie al revistei Vanity Fair.

sursa: www.incont.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved