VIDEO | A leşinat cînd a fost cerută de soţie – gândul
Thu, Nov 14th, 2013

VIDEO | A leşinat cînd a fost cerută de soţie

O tânără din Marea Britanie a fost atât de şocată când iubitul a cerut-o în căsătorie, încât a leşinat în faţa tuturor celor prezenţi, scrie Daily Mail.

În cadrul unei petreceri-supriză cu ocazia zilei de naştere a iubitei sale, Cameron a chemat câţiva prieteni şi membri familiei, pentru a-i fi alături când o va cere pe aceasta de soţie. Când s-a aşezat în genunchi, prietena sa, Brittany ,a fost atât de emoţionată, încât a leşinat. Tânărul şi-a încercat norocul şi a doua oară, după ce iubita sa şi-a revenit din leşin. De data aceasta, Brittany nu a ezitat să spună “da”.

O tânără din Marea Britanie a fost atât de şocată când iubitul a cerut-o în căsătorie, încât a leşinat în faţa tuturor celor prezenţi, scrie Daily Mail.

“Minunatul meu logodnic Cameron m-a legat la ochi de când am plecat de acasă până la locul unde ne aşteptau ceilalţi. Nu ştiam ce avea să se întâmple, dar se împlinea un an de când eram împreună. Atunci m-a cerut în căsătorie şi am leşinat şi am căzut pe spate. De ce? Nu ştiu, dar m-am simţit ca o idioată”, a scris Brittany o explicaţie la video-ul postat pe You Tube.

După 15 minute de la leşin, Brittany e cerută din nou de soţie

Cei doi iubiţi sărbătoresc logodna lor, după mult-aşteptatul “da”

Filmuleţul a devenit deja un viral în mediul online, având peste 180.000 de vizualizări şi aproape 300 de Like-uri.

sursa: www.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved