VIDEO Cele mai ciudate 8 metode de contracepţie – gândul
Tue, Sep 23rd, 2014

VIDEO Cele mai ciudate 8 metode de contracepţie

metode_ciudate_de_contraceptie

Metodele contraceptive moderne sunt cunoscute de majoritatea oamenilor: prezervativul, pilula de a doua zi, diafragma. Dar de-a lungul istoriei, oamenii au folosite tot felul de metode contraceptive ciudate. Iată opt dintre ele.

1. Excrementele de crocodil erau amestecate cu miere în Egiptul antic, iar compoziţia era inserată în vagin înainte de actul sexual. Egiptenii credeau că aşa vor distruge spermatozoizii.

2. Testiculele de nevăstuică erau purtate în timpul sexului, în Europa, în timpul Evului Mediu. Cum te protejau de o sarcină nedorită? Prin magie, bineînţeles.

3. Sucul de ceapă a fost şi el popular, în Franţa anilor 1600: femeile îl beau după ce făceau sex.

4. Apa folosită de fierari pentru a răci metalul, plină cu plumb, a fost folosită de femeile din Grecia antică. Nu se ştie ce le-a făcut să creadă că ar fi o metodă bună, mai ales că un lichid toxic.

5. O altă băutură folosită drept metodă de contracepţie era o combinaţie între testiculele de castor şi alcool contrafăcut, folosită în Canada între 1534 şi 1760. Nu rezolva, evident, problema, dar femeile care îl beau se îmbătau rău.

6. Degetarul era folosită ca o diafragmă în Europa anilor 1800. Un degetar trebuia, aparent, să facă faţă spermei.

7. Iar timp de secole, intestinele porcilor au fost folosite pe post de prezervativ.

8. Dar cel mai ciudat e obiceiul femeilor din ani 1960, din America, care îşi inserau în vagin băuturi carbogazoase după ce făceau sex.

sursa: www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved