VIDEO! La opt ani, un băiețel bolnav de cancer are propriul show culinar – gândul
Tue, Aug 26th, 2014

VIDEO! La opt ani, un băiețel bolnav de cancer are propriul show culinar

618x344_139358731427cc6aac

Arthur este un tânăr simpatic pasionat de bucătărit, care se poate mândri cu o mulțime de fani ai show-ului culinar pe care îl prezintă.

Tânărul chef, care locuiește în Brazilia, are un meniu impresionant: filt mignon cu asparagus și piure de yucca, file de pește cu reducție de unt de lămâie sau o delicioasă salată de fructe cu fructul pasiunii.

Arthur a fost diagnosticat cu leucemie în august 2013, petrecându-și o jumătate de an în spital pentru tratament și recuperare. Pe parcursul șederii sale în spital, tatăl lui Arthur, Renato Gonzaga și mama sa vitregă, Priscila Inserra, s-au gândit la ceva prin care băiaul să fie distras de la boală.

Rezultatul, propriul său show culinar. El a postat filmulețe în care Arthur a gătit și a împărtășit rețetele delicioase pe care le-a realizat împreună cu tatăl său. Seria de video-uri a fost numită de familie  “Arthur Gourmand.”

Sursă: www.euforia.tv, Huffington Post

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved