VIDEO: Momentul întâlnirii dintre Barack Obama şi fratele său vitreg. Care a fost reacţia preşedintelui american – gândul
Sun, Feb 9th, 2014

VIDEO: Momentul întâlnirii dintre Barack Obama şi fratele său vitreg. Care a fost reacţia preşedintelui american

bobama

New York Daily News publică un clip nemaivăzut până în prezent, cu momentul întâlnirii dintre Barack Obama şi fratele său vitreg, Mark Obama Ndesandjo, petrecut în 2008.

În urmă cu şase ani, înainte să devină preşedinte al SUA, Barack Obama urma să participe la o dezbatere în Texas, cu Hillary Clinton. Pe hol, înainte de dezbatere, Obama l-a întâlnit pe fratele său vitreg, care a zburat în secret din China în SUA, pentru a se întâlni cu candidatul prezidenţial.

Deşi întâlnirea a avut loc în 2008, clipul a fost făcut public abia acum. NY Daily News scrie că Barack Obama a părut surprins şi chiar stânjenit de întâlnirea cu fratele său, pe care nu îl mai văzuse de aproape 20 de ani. ”Mă bucur să te văd. Ce faci?”, i-a spus Obama fratelui său, după care au urmat câteva secunde de discuţii.

Ulterior, cei doi s-au mai întâlnit în China, în 2009.

Barack şi Mark Obama au acelaşi tată, de origine kenyană, şi mame diferite, ambele de origine americană. Barack Obama a crescut în Hawaii, în timp ce Mark Obama Ndesandjo a crescut în Kenya. Înainte de întâlnirea din2008, cei doi se mai văzuseră în 1988, când Barack Obama a făcut o vizită în Kenya.

sursa: www.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved