VIDEO | O femeie s-a aruncat în fața unei mașini pentru face rost de bani. Momentul șocant a fost filmat – gândul
 
Sun, Apr 15th, 2018

VIDEO | O femeie s-a aruncat în fața unei mașini pentru face rost de bani. Momentul șocant a fost filmat

O femeie din Rusia s-a aruncat în fața unei mașini care circula regulamentar. Cascadoria periculoasă a fost făcută în speranța să obțină bani de la șoferul “vinovat”.

Femeia a pândit de pe trotuar momentul în care să sară în fața mașinii. Imaginile surprinse de camera instalată pe bordul autovehiculului arată cum șoferul frânează brusc pentru a evita o tragedie, potrivit DailyMail.

Nu se știe dacă femeia a suferit răni majore în urma impactului, dar videoclipul cu scena înfiorătoare a ajuns pe internet, fiind discutată de mii de internauți.

În ultima vreme, aruncatul  în faţa maşinilor pentru a câștiga bani de pe urma șoferilor este o nouă modă în Rusia. În cazul unui accident, şoferul ar fi vinovat şi dacă ar fi chemată poliţia la faţa locului, conducătorul auto ar rămâne fără permis şi probabil ar avea şi dosar penal. Astfel, pietonul “nevinovat” cere o compensaţie în schimbul tăcerii şi toată lumea pleacă acasă fericită.

sursa www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved