VIDEO Şi-a amputat piciorul ca să poarte tocuri – gândul
Tue, Dec 3rd, 2013

VIDEO Şi-a amputat piciorul ca să poarte tocuri

Untitled

O tânără de 21 de ani din New York, care s-a născut cu o malformaţie la nivelul piciorului stâng, a decis să-şi amputeze membrul inferior pentru a putea purta tocuri.

În ciuda verdictului medical, potrivit căruia nu ar fi avut cum să poarte vreodată pantofi înalţi, Mariah Serrano a decis să găsească o soluţie pentru a se simţi pe deplin femeie.

Anii de suferinţă şi cele cinci operaţii nereuşite prin care a trecut în încercarea de a-şi rezolva problema au determinat-o să apeleze, în anul 2009, la amputare. Astfel, după ce a citit într-o revistă că Alexander McQueen, designerul ei preferat, a realizat o pereche de picioare protetice pentru un atlet, tânăra pasionată de modă şi-a anunţat familia că renunţă la picior.

627x0

Chiar dacă la puţin timp după intervenţia chirurgicală au apărut mici complicaţii, când a primit prima pereche de pantofi cu toc, tânăra a fost convinsă că a luat decizia potrivită. „Proteza mi-a dat şansa de a trăi viaţa pe care mi-am dorit-o“, a declarat Mariah, care în prezent lucrează ca social media manager în domeniul modei.

sursa: adevarul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved