VIDEO | Trebuie să vezi cel mai tare dans al miresei: a făcut show cu tatăl ei, la nuntă – gândul
Thu, Nov 14th, 2013

VIDEO | Trebuie să vezi cel mai tare dans al miresei: a făcut show cu tatăl ei, la nuntă

O mireasă din Texas, SUA, le-a dat o lecţie tuturor femeilor care respectă întocmai tradiţiile de la nuntă, inclusiv aceea a dansului lent cu tatăl lor.

Ashley Richmond s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicholas, în luna august. Deşi întreaga nuntă a fost cum nu se putea mai reuşită, un moment anume a rămas în mintea tuturor nuntaşilor şI, mai nou, a ajuns şi pe Internet.

După ce a dansat cu soţul ei, Ashley şi-a invitat tatăl, pe David Sparks, pe ringul de dans. Ceea ce a urmat a fost un moment artistic demn de “Dansez pentru tine”, mireasa şI socrul-mic dansând pe un mix format din zece piese. Cei doi s-au sincronizat până în cel mai mic detaliu şI au avut grijă ca melodiile să fie cât mai diverse – de la hiturile din tinereţea bărbatului până la piesele preferate ale fiicei lui.

David Sparks părea să ia foarte în serios tot dansul, însă fiica lui se prăpădea de râs. Spre finalul filmuleţului, dansul pare să se cuminţească, însă mireasa şI tatăl îi surprind pe invitaţi încă o dată şI refac o parte din coregrafia piesei “Single Ladies” a lui Beyonce, pentru a arăta că tânăra a găsit pe cineva care să-i pună un inel pe deget, după cum o cer şI versurile cântecului. Înregistrarea de la nunta din Texas a ajuns pe nenumărate bloguri, şI chiar şI la ştiri. Pe YouTube, o singură copie a adunat aproape 100.000 de vizualizări şI nenumărate comentarii scrise de tinere geloase pe mireasa americană, pentru că are un tată atât de distractiv.

sursa: www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved