Vîrsta ideală la care să devii mamă în funcţie de zodia ta – gândul
Thu, Aug 22nd, 2013

Vîrsta ideală la care să devii mamă în funcţie de zodia ta

Vîrsta ideală la care să devii mamă în funcţie de zodia ta

Se pune că meseria de mamă este cea mai grea din lume. Nu toate femeile sunt făcute pentru a deveni mame şi nu toate îşi doresc să fie mame tinere. Vezi la ce vârstă îţi doreşti să ai un copil, în funcţie de zodia ta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Perfecţionistă din fire, femeia din Fecioară îşi va dori un copil atunci când ea consideră că are toate cele necesare creşterii celui mic. De aceea, va deveni mamă în jurul vârstei de 30 de ani. Nu este o mamă foarte sensibilă, dar asta pentru că ea este o persoană mai rece.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
O familistă convinsă şi mamă grijulie, femeia Balanţă îşi doreşte cât mai repede un copil. Este o mamă tânără, prietenă cu cel mic şi foarte înţelegătoare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Mama Scorpion este o mamă autoritară, care va încerca mereu să-şi impună părerile. Nu se grăbeşte să devină mamă, o face după 27-28 de ani, însă e o mamă devotată, gata să facă orice sacrificiu pentru copilul ei.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Femeia Săgetător este o fire foarte libertină, care vrea să-şi trăiască viaţa la maximum. Nu vrea să fie o mamă tânără pentru că e de părere că mai are multe de făcut până să ajungă să crească un copil. Atunci când are un copil, îl lasă liber, nu îl îngrădeşte în niciun fel şi îi susţine independenţa.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Femeile Capricorn nu sunt cele mai bune mame. Ele sunt nişte femei de carieră, tocmai de aceea va întârzia cât de mult va putea acest moment. Este reţinută cu sentimentele ei şi nu-şi răsfaţă copilul.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Mamele născute sub acest semn nu reuşesc să-şi asculte şi să-şi înţeleagă copilul. De aceea sunt nişte mame foarte stricte. Dau naştere unui copil după 25 de ani, însă nu este o mamă foarte sentimentală.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Femeia Peşti s-a născut pentru acest rol. Ea nu ştie să facă altceva mai bine decât să fie mamă. Este genul de părinte care se trezeşte şi la 2 noaptea să facă cartofi prăjiţi, dacă copilul asta îşi doreşte. Iubeştii copii şi i-ar face de la 18 ani.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Femeia din zodia Berbec este foarte exigentă când vine vorba de copilul ei. Are foarte mari aşteptări de la el şi vrea ca pruncul ei să fie perfect. Ea va deveni mamă după 30 de ani, tocmai din dorinţa de a-şi spijini copilul din toate punctele de vedere. Este o mamă modernă, care lasă copilul să experimenteze şi să înveţe din greşeli şi prin experienţă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Femeia din Taur s-a născut pentru a fi mămică. Ea va fi întotdeauna mai întâi prietenă şi apoi mamă. Nu-i este teamă să devină părinte de la o vărstă fragedă pentru că simte că este făcută pentru aşa ceva. Ea nu concepe viaţa fără copii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Mama din Gemeni va avea o relaţie foarte deschisă cu copilul ei, iar comunicarea va fi foarte importantă. Pentru că femeia din Gemeni este o femeie egoistă va trece ceva timp până se va decide să facă un copil. Însă, va fi o mamă devotată.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
O mamă Rac va fi mereu o mamă foarte grijulie şi protectoare. Femeii Rac îi plac foarte mult copiii, de aceea îşi va dori unul cât mai repede. Este genul de mamă care face orice pentru ca cel mic să fie fericit. Femeia Rac este făcută pentru a avea copii.

Leu (22 iulie – 22 august)
Femeia Leu este o femeie independentă care munceşte foarte mult pentru carieră. Tocmai de aceea, va amâna foarte mult momentul în care va deveni mamă. De multe ori, femeile din această zodie nu nasc pe tot parcursul vieţii, sau, dacă o fac, o fac în jurul vârstei de 40 de ani. Pe de altă parte, atunci când devine mamă va fi cel mai bun prieten al copilului său.

sursa: www.eva.ro, foto: blogs.babycenter.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved