Voință de fier: Femeia fără mâini care a ajuns campioană la culturism – gândul
Sun, Sep 15th, 2013

Voință de fier: Femeia fără mâini care a ajuns campioană la culturism

O femeie a impresionat mapamondul cu povestea sa de viata, marcata de un accident groaznic, care a lasat-o fara maini la varsta de 2 ani. Nu si-a pierdut speranta, invatand sa traiasca si chiar sa-si faca o cariera la care altii doar viseaza, in ciuda handicapului.

Barbie Thomas are astazi 37 de ani, fiind mama a doi copii. Ea poate face aproape toate lucrurile pe care un om fara acest handicap le duce la bun sfarsit. Ea spune ca lucrurile pe care nu le poate face sunt foarte putine, noteaza New York Daily News.

In afara de faptul ca este mama a doi copii, Barbie este si body-builder. De zece ani, Barbie participa la concursuri de culturism, alaturi de alte femei cu forme la fel de perfecte.

Femeia, care si-a pierdut ambele maini in copilarie din cauza unei electrocutari, spune ca cea mai mare provocare pentru ea este atunci cand cineva ii spune ca nu poate face un anumit lucru.

sursa: www.realitatea.net

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved