Vor fotografia de un milion de dolari | Cum au incercat paparazzi sa prinda cadre cu fostul pilot – gândul
Mon, Jun 8th, 2015

Vor fotografia de un milion de dolari | Cum au incercat paparazzi sa prinda cadre cu fostul pilot

vor-fotografia-de-un-milion-de-dolari-familia-lui-schumacher-a-avut-parte-de-un-soc-cum-au-incercat-paparazzi_size6

Constienti ca o fotografie cu fostul pilot de Formula 1 i-ar putea imbogati, zeci de fotografi, amatori sau nu, au incercat in ultimele luni sa patrunda, chiar si prin intermediul obiectivului, in casa lui Schumacher.

Imobilizat la pat de mai bine de un an si jumatate, timp in care s-a aflat si intr-o coma profunda, Michael Schumacher nu a fost vazut nimeni din afara familiei si a staffului medical angajat pentru a avea grija de el 24 de ore din 24.

Tocmai din acest motiv, zeci de fotografi au incercat si incearca sa obtina informatii despre acesta, declaratiile familiei fiind de obicei vagi si limitandu-se la “starea sa este mai buna”.

Presa elvetiana scrie insa ca acest fenomen a luat amploare in ultima perioada, iar familia fostului pilot a ajuns chiar sa fie agresata de unii fotografi dornici de imbogatire. Membrii familiei au decis sa tapeteze toate geamurile casei din Lausanne, dupa ce mai multi paparazzi au incercat sa survoleze curtea si casa cu o drona.

Michael Schumacher a suferit un accident grav pe data de 29 decembrie 2013, in timp ce se afla la schi intr-o statiune montana de langa Grenoble, Franta.

sursa: www.sport.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved