Vrei să-i faci un copil? Iubeşte-o dimineaţa! – gândul
Wed, Aug 21st, 2013

Vrei să-i faci un copil? Iubeşte-o dimineaţa!

Vrei să-i faci un copil

Numărul de celule spermatice sunt mai numeroase dimineaţa şi acesta este motivul pentru care este recomandat sexul dimineaţa, mai ales dacă vrei să faci un copil.

Abstinenţa pentru două-trei zile contribuie la creşterea cantităţii de spermă. Dacă în general stai în şezut la locul de muncă, încearcă să faci câteva exerciţii deoarece perioadele lungi în care stai pe scaun contribuie la scăderea calităţii spermei tale.

Epuizarea mentală şi fizică nu contribuie la îmbunătăţirea calităţii spermei tale. Stresul are un efect dăunător asupra tuturor domeniilor din viaţa ta sş, prin urmare, este recomandat să înveţi anumite metode de relaxare.

Anumite forme de yoga sau diferite exerciţii de meditaţie sunt foarte populare şi utile. Un masaj al întregului corp, care face ca sângele să circule mai repede prin corp, are de asemenea efect anti-stres.

sursa: www.sexgen.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved