Vrei să rămâi însărcinată cu gemeni? Iată ce trebuie să faci – gândul
 
Mon, Jul 7th, 2014

Vrei să rămâi însărcinată cu gemeni? Iată ce trebuie să faci

618x407_13971336208bf73997

Daca vrei sa impusti doi iepuri dintr-un foc si la o singura sarcina sa ai deja doi copii, aceste sfaturi sunt pentru tine.

Care sunt sansele?

Potrivit statisticilor, una din 89 de sarcini este cu gemeni, asa ca probabilitatea este destul de buna. Sansele cresc pe masura ce cuplurile isi doresc cu ardoare mai multi copii si atunci urmeaza tratamente specifice si chiar fertilizare in vitro.

Rolul acidului folic

Atunci cand ai de gand sa faci un copil, acidul folic este esential. Cu atat mai mult cu cat vrei mai multi copii. Potrivit unui studiu realizat in Australia, persoanele care luau acid folic inainte de conceptie aveau sanse cu 40% mai mari sa aiba gemeni.

Mananca multe lactate

Produsele lactate precum branza si iaurtul contribuie la cresterea nivelului unor hormoni care le ajuta pe femei sa conceapa gemeni. Potrivit unui studiu, femeile care consuma regulat lactate au sanse de cinci ori mai mari sa faca gemeni.

Tratamente fertilitate si fertilizare in vitro

Daca iti doresti neaparat o sarcina gemelara, poti cere sfatul medicului obstetrician. El va sti care sunt cele mai bune optiuni pentru tine.

Femeile inalte si usor supraponderale au sanse mai mari

In urma unui studiu realizat in 2005, s-a ajuns la concluzia ca femeile inalte si cele usor mai plinute (nu supraponderale sau obeze) au mai multe sanse sa conceapa gemeni, decat femeile mai micute de statura sau foarte slabe.

Sursa: sfatulparintilor.ro, conceiveeasy.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved