Vrei un abdomen cu patratele? Nu rata acest antrenament special, cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube – gândul
 
Wed, Jan 15th, 2014

Vrei un abdomen cu patratele? Nu rata acest antrenament special, cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube

Ti-ai dorit mereu un abdomen plat, de invidiat, dar niciodata nu ai stiut de unde sa incepi? Incearca sa faci antrenamentul de mai jos de 3-4 ori pe saptamana si s-ar putea sa fii uluita de rezultate.

Jillian Michaels si-a castigat renumele de cea mai dura antrenoare din America dupa ce a participat la emisiunea “The Biggest Loser”, unde a ajutat concurentii sa slabeasca zeci de kilograme si sa-si schimbe definitiv viata.

Mai jos este un antrenament de 35 de minute de pe DVD-ul lansat de Jillian, “6 Week Six-Pack”, care isi propune sa ajute femeile sa obtina un abdomen cu patratele in doar 6 saptamani.

Daca nu ai fost niciodata fana plictisitoareloe abdomene, pregateste-te pentru o runda de exercitii interesante, dar destul de extenunate, care iti vor tonifia si sculpta muschii abdominali.

Iti recomandam sa incerci antrenamentul de cel putin 3 ori pe saptamana (5 ar fi ideal daca esti deja in forma) si sa te bucuri de privilegiul de a fi antrenata gratuit de una dintre cele mai apreciate antrenoare americane, chiar la tine in sufragerie.

Bineinteles, nu trebuie sa uiti zicala potrivit careia abdomenul plat se obtine in bucatarie si sa ai grija si la dieta in perioada in care faci acest antrenament. Succes!

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved