Ziua îți ia tensiunea, noaptea îți crește pulsul. Asistentă medicală și iepuraș Playboy – gândul
Fri, May 22nd, 2020

Ziua îți ia tensiunea, noaptea îți crește pulsul. Asistentă medicală și iepuraș Playboy

Ziua îți ia tensiunea, dar noaptea îți crește iar pulsul. Asta s-ar putea spune despre Danielle Nicole Lupo, o focoasă brunetă de 24 de ani, absolventă a Facultății de Medinică, care ziua lucrează într-un spital, iar noaptea este iepuraș Playboy.

Danielle locuiește în New Jersey (SUA) și este o mică vedetă în comunitatea din care face parte. Are deja 10 ani experiență în domeniul medical (asistent într-un cabinet de stomatologie), iar de curând a absolvit Facultatea de Medinică.

Însă altceva îi atrage pe oameni la cabinetul unde lucrează ea, după cum notează publicația The Sun. Frumusețea Daniellei este răpitoare și vrăjește lumea, nu degeaba fata este noapte un iepuraș Playboy care stârnește pofte și fantezii.

„Am avut un accident groaznic și a trebuit să merg la spital. Atunci am aflat tot felul de lucruri pe care le poți face în medicină. După ce am absolvit cursurile anul trecut, acum lucrez ca tehnician cardiografic. Acum fac Facultatea de Medicină și vreau să urmez și programul de doctorat”, spune Danielle Lupo.

Despre cariera de iepuraș Playboy, spune că nu vrea să renunțe la ea, s-a obișnuit să facă două lucruri în paralel. În plus, câștigă bine din evenimentele la care participă!

„Sunt mulți bani în joc, dar m-am și distrat foarte mult făcând o mulțime de fotografii. A fost o onoare să fiu primită în clubul Playboy New York. A fost foarte frumos, mă îmbrăcam noaptea pentru evenimente, iar ziua mergeam la școală și lucram la spital. Consider că am două locuri de muncă cu timp parțial, care îmi completează programul. Domeniul medical este super conservator, iar Playboy este în mod evident liber și eliberator”.

Cum s-a descurcat ea în paralel și cu viața de iepuraș Playboy și cu munca la spital? Foarte bine, spune domnișoara Lupo: „În perioada în care clubul era deschis, mă asiguram că am făcut temele, înainte de a pleca de la Jersey la New York. A fost o experiență pe care nu aș da-o pentru nimic în lume, mă bucur că am putut găsi echilibru în ambele aspecte ale vieții mele, pentru că, sincer, nu aș dori să renunț la nici unul”.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved