Zodia masculina dupa care sunt topite toate femeile – gândul
Tue, Jan 10th, 2017

Zodia masculina dupa care sunt topite toate femeile

Orice femeie si-ar dori sa petreaca macar un minut de intimitate cu aceasta zodie masculina. Barbatul despre care facem vorbire este romantic, dar si pervers in acelasi timp, superficial, dar si extrem de inteligent si imprevizibil. Multe femei spun ca este barbatul perfect.

S-ar putea sa il gasesti in centru la cafenea, in club sau la plimbare in parc. Nu ii place sa petreaca doua zile in acelasi mod, asa ca daca azi il gasesti in discoteca, maine s-ar putea sa il vezi la cinema si tot asa. Daca iesi cu el la restaurant, trebuie sa te pregatesti pentru conversatii foarte incitante. Mereu vei invata ceva nou de la el.

Acest nativ stie cum sa te faca sa te simti bine. Iti reda energia pozitiva si te face sa privesti viata cu ochi mai buni, indiferent cat de gri ar fi norii adunati deasupra ta. Acest barbat apreciaza modestia si uraste aroganta nejustificata.

Poate parea si el arogant la prima vedere, insa este doar o impresie gresita pe care ti-o poti face despre el. Ce se poate afirma cu siguranta este ca acest barbat are tendinta de a critica foarte mult deoarece este un perfectionist prin definitie.

Un alt adevar ceva mai dureros despre acest barbat este ca se va aseza foarte greu la casa cu cineva. Este extrem de pretentios cand vine vorba de femei.

Tocmai din cauza aceasta multe reprezentante ale sexului frumos sufera pentru ca nu reusesc sa il convinga sa isi inceapa viata cu ele.

Are un stil acid, dar este mereu bine intentionat. Te va critica fara nicio jena si o va face pentru a te ajuta. Este un gospodar bun si un maniac al curateniei. Cu barbatul Fecioara vei avea stabilitate emotionala (care se traduce prin anihilarea totala a neincrederii si a incertitudinilor), discutii intelectuale si un sex de neuitat.

Asadar, barbatul Fecioara este unul dintre acei barbati din zodiac dupa care tanjesc toate femeile. Carisma sa, inteligenta si grija pe care o poarta pentru fizicul sau si pentru a mentine ordinea in casa sunt argumentele cele mai puternice pentru care un astfel de nativ e de dorit la casa omului.

Sursa teotrandafir.com, foto: Shutterstock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved