Zodii compatibile in cuplu: descopera daca astrele va tin impreuna! – gândul
Tue, Oct 10th, 2017

Zodii compatibile in cuplu: descopera daca astrele va tin impreuna!

Zodii compatibile in cuplu: afla ce spun semnele zodicale despre potrivirea noastra in dragoste. Am descoperit pe Your Tango cele mai puternice cupluri, in functie de zodie, si iti impartasim si tie secretele.

Desi exista multe relatii de cuplu pe termen lung care functioneaza pentru ca ambii parteneri fac un mare efort, exista si zodii compatibile in cuplu.

Cuplurile puternice sunt compuse din persoane independente, ce isi rezolva problemele singure, insa care se sustin la nevoie. Cuplurile puternice sunt fie alcatuite din parteneri diferiti, care se completeaza, fie din oameni asemanatori.

Insa, exista si zodii compatibile in cuplu, care pot ajuta o relatie sa dureze in timp, care au o dinamica aparte si care actioneaza ca motivatori reciproci.

Zodii compatibile in cuplu – 6 combinatii ce fac relatiile sa dureze

  1. Berbec & Taur

O combinatie impulsiva, sigur! Insa un cuplu de succes ce realizeaza orice. Sunt amandoi setati pe atingerea scopurilor. Daca Taurul pare mai relaxat si uneori se poate pierde cand e necesar sa ia decizii, Berbecul ii confera increderea de care are nevoie.

  1. Gemeni & Rac

Gemenii si Racii sunt zodii compatibile in cuplu. Si asta pentru ca Gemenii iau decizia cu inima, sunt firi emotionale, si au nevoie de un Rac ce intelege emotiile, dar care poate sustine povara unor situatii incarcate.

Racii sunt empatici si inteleg exact prin ce trec Gemenii, iar Gemenii ii ajuta pe Raci sa se relaxeze si sa aiba incredere in ceea ce simt, in loc de a-si ascunde emotiile.

  1. Leu & Scorpion

O alta combinatie astrala este Leu – Scorpion. Leul vrea sa isi traiasca viata intens, sa faca totul cu pasiune. Are o personalitate puternica si are nevoie de un semn zodiacal ce traieste viata cu aceeasi intensitate.

Scorpionul este definitia pasiunii. Sigur ca va exista drama intr-o astfel de relatie, insa acestea doua sunt zodii compatibile in cuplu pe termen lung.

  1. Fecioara & Balanta

Fecioara e mereu dispusa sa faca sacrificii pentru cei iubiti. Si atunci devine o persoana altruista. Daca insa o vei constrange sau vei incerca sa profiti de ea, o vei pierde. Desi uneori Fecioara vrea un partener asemanator, de fapt isi doreste un partener de cuplu diferit.

Iar Balanta este perechea perfecta pentru Fecioara, pentru ca si Balanta este un semn zodiacal altruist, care isi doreste sa vada tot ce e mai bun in altii. Atunci cand sunt impreuna, sunt zodii compatibile in cuplu, pentru ca au inimile pline de bunatate.

  1. Sagetator & Capricorn

Sagetatorul este deschis catre experiente si oportunitati noi. E o zodie curioasa, care isi doreste sa exploreze. Isi iubeste libertatea si are nevoie de o persoana care sa ii fie aproape. Desi Capricornul ii este opus, ei sunt zodii compatibile in cuplu. Capricornul iubeste cunoasterea si vrea sa invete mereu. Sagetatorul il ajuta pe Capricorn sa fie mai deschis si sa vada lucrurile din noi perspective.

  1. Varsator & Pesti

Varsatorii sunt deschisi, insa nu prefera pe oricine si orice. Isi doresc mereu sa se auto-cunoasca si sa evolueze in viata. Pestii ii completeaza, de aceea sunt zodii compatibile in cuplu.

Desi Pestii traiesc uneori cu capul in nori, tocmai asta ii face sa vada dincolo de aparente. Cele doua zodii au conversatii profunde si vibreaza la acelasi nivel. De aceea sunt cele mai puternice zodii compatibile in cuplu.

sursa: www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved