Zodii in care se nasc liderii. Descopera ce sanse ai sa devii sef! – gândul
Fri, Apr 21st, 2017

Zodii in care se nasc liderii. Descopera ce sanse ai sa devii sef!

Zodii in care se nasc liderii – despre acei oameni puternici si nascuti pentru a fi sus pe scara ierarhica discutam azi. Despre femeile si barbatii sefi innascuti, despre cele mai puternice semne zodiacale, potrivit Your Tango.

Daca esti un lider puternic, poti deveni un prieten important sau o persoana de notorietate. Oamenii cu calitati native de lider stiu sa conduca o echipa, fara a lasa succesul si responsabilitatile sa ii domine. Poate fi dificil sa ramai umil atunci cand multi oameni depind de tine, insa nu este imposibil. Iata cele patru zodii in care se nasc liderii, pe care le cautam instinctiv in jurul nostru – de la conducatori politici, la sefii de la job sau prietenii cu cele mai tari idei de petrecut weekendul.

Zodii in care se nasc liderii? Exista semne zodiacale pentru care “sefia” vine firesc, natural. In mod diferit, desigur, insa, fara doar si poate, aceste persoane vor ramane in amintirile tuturor drept “sefi buni”.

Care sunt cele patru zodii in care se nasc liderii

  1. Berbecul (14 martie- 19 aprilie)

O persoana volubila, extrem de placuta, chiar daca de abia ati facut cunostinta. Genul de om la care te duci pentru a gasi ajutor, un umar pe care sa plangi sau pur si simplu o portie de distractie. Atunci cand Berbecul este intr-o pozitie dominanta, este genul de sef care stie foarte bine sa delege si pe cine sa delege pentru o treaba buna. Este un sef plin de incredere si extrem de popular. Este genul de lider ce iti inspira sa vrei sa fii ca el.

  1. Taurul (20 aprilie-20 mai)

Taurul, una din acele zodii in care se nasc liderii, este cel ce imbina perfect prietenia cu sefia. Este genul care alege o astfel de pozitie intrucat astfel isi protejeaza cunoscutii. In mod inconstient alege rolul de sef pentru ca vrea sa ajute oamenii. Cauta sa dovedeasca ca poate avea grija de oricine, orice ar fi. Taurul este bun intr-o pozitie de frunte pentru ca este un om cu picioarele pe pamant si ia decizii bune si in situatii de stres. Si este liderdul care da sfaturi si poate deveni un mentor bun, fiind mereu gata sa invete si pe altii lucruri de valoare.

  1. Leul (23 iulie-22 august)

Zodii in care se nasc liderii? Ei bine, leul sau leoaica, dupa caz, poate fi seful potrivit. Este genul de lider nativ, extrem de hotarat. Nu devine cicalitor sau dominant, ci pur si simplu stie ca poate face treaba cel mai bine. Leul este liderul pe care ti-l doresti atunci cand lucrurile ies de sub control, fiind asertiv, calm. Dar decis. Este liderul care isi va sustine mereu angajatii sau care va fi un prieten hotarat atunci cand ai nevoie de o mana forte.

  1. Capricornul (20 decembrie-19 ianuarie)

Capricorul este maestru in autocontrol. Este genul de sef care stie ca altii depind de el sau de ea. Nu va dezamagi niciodata si va ramane stabil in situatii importante. Capricorul este genul de lider la care subalternii sau coechipierii se uita ca la un model de viata.

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Halogen Software

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved