Zodiile barbatilor infideli. 5 zodii de care sa te feresti – gândul
Tue, Jan 21st, 2020

Zodiile barbatilor infideli. 5 zodii de care sa te feresti

Descopera daca iubitul tau sau tipul pe care il placi este predispus la infidelitate!

Unele zodii iubesc atat de mult sa iubeasca, incat pur si simplu nu se pot satura niciodata de asta. Asadar, nu este suficient sa aiba o relatie, ele au nevoie de mai multe, in acelasi timp.

Sa fii inselata poate fi unul dintre cele mai urate lucruri de pe pamant. Poate crezi ca esti singura femeie pentru el, pana cand il prinzi cu altcineva. Apoi, isi cere scuze si va jura ca nu o sa mai faca niciodata asta, pana cand vei afla din nou ca ai fost pacalita.

Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba!

In acel moment, vei simti o multime de lucruri deodata. S-ar putea sa te intrebi daca i-a pasat vreodata de tine sau daca doar s-a folosit de tine in timp ce iubea pe altcineva.

Relatiile sunt complicate, dragostea este complicata

Este greu sa gasesti pe cineva care sa fie fidel si cinstit in zilele noastre. In timp ce unele zodii tind sa fie mai loiale, exista si altele predispuse la infidelitate.

Cele din urma pot fi maestre in manipulare, indecise sau pur si simplu se plictisesc usor.

Care sunt zodiile de barbati care te vor insela:

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili si adora sa fie inconjurati de oameni. Ei pot vorbi toata noaptea cu o fata noua pe care tocmai au cunoscut-o si sa sa simta bine chiar si atunci cand tu nu esti in preajma. Sunt firi nelinistite care prefera sa iasa sa se distreze decat sa petreaca o seara de weekend cu tine. Gemenii sunt curiosi si se simt atrasi de tot ce e nou, mai ales cand vine vorba de oameni. Deoarece le merge mintea, vor invata rapid cum sa faca fata mai multor relatii simultan. De asemenea, sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt indecisi. Acest lucru poate insemna ca te-ar putea dori azi, dar maine va vrea sa scape de tine. In cele din urma, va face loc unei alte femei in viata lui pentru ca lucrurile sa devina mai palpitante. Ei urasc monotonia, un alt motiv pentru care ar putea fi infideli.

Se plictisesc de aceeași femeie și au nevoie de o altă fată la care să fugă atunci când cu tine lucrurile devin prea previzibile.

Balanță

Bărbatul Balanță urăște să fie singur. Aceasta devine o problemă în zilele în care ești ocupată și are nevoie de cineva cu care să-și petreacă timpul. O Balanță ar putea fi infidelă într-un moment ca acesta. Amanta lui va fi acolo în toate momentele în care tu nu poți fi. De asemenea, acest nativ este indecis și foarte sociabil. Îi place să fie în preajma altor oameni și, uneori, s-ar putea ca dragostea ta să nu fie suficientă pentru a-i satisface nevoile. El trebuie să se simtă stimulat și de alții, nu doar de tine. Balanța tinde să evite confruntările cât se poate de mult, așa că, dacă e ceva în neregulă în relație, nu îți va spune niciodată asta. Te va păstra în jurul lui, astfel încât să crezi că totul este în regulă, dar pe la spate va încerca să umple golul cu o amantă.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este foarte secretos, așa că fii atentă la doamnele din jurul lui.

S-ar putea ca printre ele să fie și amanta lui, dar se pricepe de minune să o ascundă. Defectul lui este necinstea. Asta nu înseamnă că trebuie să îi monitorizezi telefonul și să îi citești mesajele când nu se află în cameră cu tine, ci doar să fii conștientă de această trăsătură. Dacă-l prinzi cu o minciună, vei știi că ar putea exista mult mai multe alte lucruri pe care nu ți le spune. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru comportamenul lor rece, calm și controlat. Acest lucru îi facilitează șansa la o viață dublă. Nu e exclus să întoarcă totul împotriva ta dacă îl acuzi că flirtează cu o altă fată. Apoi îți va spune să te relaxezi, pentru că nu ai de ce să îți faci griji.

Berbec

Bărbatul Berbec este foarte nerăbdător. Dacă ești o persoană ocupată, s-ar putea să se plictisească să te tot aștepte și se va arunca în brațele altcuiva. Este cunoscut pentru impulsivitatea lui, ceea ce nu este un lucru bun în acest caz.

La un moment dat, s-ar putea să nu reziste tentației de a fi cu acea fată drăguță care stă singură la bar. El va merge să o abordeze și să o cucerească atunci când nu ești în preajmă doar pentru că poate! Adoră ideea ca două femei să se gândească și să concureze pentru el. Berbecul este, de asemenea, încrezător, iar încrederea este o trăsătură atractivă. Îi va fi ușor să încânte o altă fată cu atitudinea sa.

Leu

Leul este expert în a se pune în situații dificile și să le facă să funcționeze. Așadar, va găsi echilibrul perfect între tine și amantă. A avea două iubite în același timp este o sarcină complicată pentru unii, dar nu și pentru el. Atuul unui Leu este cretivitatea lui. Va reuși cu brio să le facă pe toate femeile din viața lui să se simtă speciale. De asemenea, este foarte bun la scuze pentru zilele în care dispare din peisaj.

sursa www.eva.ro Foto: Getty Images

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved