Zodiile care au o luna dificila in ianuarie 2017 – gândul
Wed, Jan 11th, 2017

Zodiile care au o luna dificila in ianuarie 2017

Anul 2017 incepe cu multe provocari pentru cateva zodii, care au o luna dificila in ianuarie. Iata care sunt zodiile care au o luna dificila in ianuarie 2017.

Daca nativii zodiilor Taur, Gemeni si Scorpion sunt favorizati in luna ianuarie 2017, alte zodii au probleme si nu vor sti cum sa le faca fata.

Vor fi nevoiti sa munceasca mult, sa primeasca reprosuri si sa fie diplomati la fiecare pas. Altfel, vor ajunge in luna februarie de-a dreptul „sifonati”.

Prima zodie care va avea o luna dificila in luna ianuarie este zodia Balanta. Nativii acestei zodii nu se simt deloc in largul lor si sunt depasiti de probleme.

Venus, planeta iubirii, se afla intr-o pozitie defavorabila. Nici la inceputul anului nu vor reusi sa aiba succes in partea sentimentala, chiar daca finalul de an era promitator.

In luna ianuarie, nativii zodiei Balanta sunt obligati sa munceasca mult, sa stea peste program si sa primeasca toate criticile fara sa raspunda. Din pacate, orele in plus se vor rasfrange si in sectorul sanatatii.

Zodiile care au o luna dificila in ianuarie 2017

Si nativii zodiei Varsator au un inceput de an dificil, fara nimic notabil car sa ii motiveze. Vor fi descurajati si descumpaniti de lucrurile care se intampla in jurul lor.

Nici starea de sanatate nu ii va ajuta prea mult, caci se vor simti fara vlaga si fara chef de munca.

Mercur, stapanul casei erotismului Varsatorului se afla in ciclul retrogradarii. Din acest motiv, relatia cu partenerul de viata nu este una prezenta.

Inceputul anului vine pentru nativul zodiei Varsator si cu griji legate de bani. Datoriile neplatite ar putea sa le dea de furca inca din primele zile ale anului.

sursa: teotrandafir.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved