Zodiile care înşală în septembrie. A partenerului tău e printre ele? – gândul
 
Sun, Sep 16th, 2018

Zodiile care înşală în septembrie. A partenerului tău e printre ele?

Sunt trei la număr şi nu îşi pot ţine mâinile acasă. Vor să aibă totul pe placul inimii, chiar dacă alegerile lor îi pot răni pe cei din jur. Îţi prezentăm, mai jos, zodiile care înşală în septembrie:

Fecioară

Cei născuţi în zodia Fecioară ar putea fi determinaţi de Saturn, revenit în mers direct pe casa sentimentală şi a aventurii, să calce strâmb în relaţie. După ce în ultimele 5 luni nativii au analizat şi reanalizat situaţia amoroasă în care se află, s-ar putea ca acum să fie tentaţi să se consoleze în braţele altei persoane, cu atât mai mult cu cât aceste reevaluări nu au fost mulţumitoare pentru ei. În plus, Luna Nouă formată acum aduce ocazia unor noi începuturi în zona relaţională, fapt ce poate, din nou, să favorizeze o relaţie, chiar şi clandestină.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, totodată, activând și sectorul relațional. Astfel, nativii se vor bucura de mici noroace în dragoste și vor avea o predispoziție aparte către flirt, aventură și distracție.

Săgetător

Luna Plină de la finele lui septembrie se formează în sectorul sentimental și al aventurii, semn că cei născuți în zodia Săgetător încheie o etapă, dar au și ocazia să demareze o alta. Totodată, acum va fi momentul culegerii roadelor, iar acei nativi care sunt nemulțumiți de relația pe care o au și simt nevoia unei schimbări, ar putea fi tentați să calce strâmb și să-și înșele partenerul de viață. Ceea ce nu este, însă, exclus, este ca această aventură de acum să se transforme într-o adevărată poveste de dragoste mai târziu.

sursa www.clickpentrufemei.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved