Zodiile care nu suporta criticile. Te joci cu focul! – gândul
 
Tue, Mar 20th, 2018

Zodiile care nu suporta criticile. Te joci cu focul!

In timp ce unele semne astrologice transforma fiecare vorba intr-o lectie de viata, altele refuza sa accepte ca gresesc. Acestea sunt zodiile care nu suporta criticile din cauza orgoliului mare ce le caracterizeaza. Nimeni din jur nu le poate convinge ca nu se afla pe drumul cel bun atunci cand li se pune ceva in minte.

Daca te afli prin preajma zodiilor care nu suporta criticile, iata ce atitudine ar trebui sa abordezi astfel incat sa reusesti sa ajungi la un compromis. Totusi, te avertizez ca urmeaza multa munca de lamurire, asa ca ar trebui sa te inarmezi cu rabdare si determinare.

Berbecul, printre zodiile care nu suporta criticile

Reprezentantii acestui semn astrologic se numara printre cei mai orgoliosi din horoscop, astfel ca nu privesc deloc cu ochi buni criticile. Sunt incapatanati si impulsivi atunci cand li se pune ceva in minte. Nu vor accepta ca au facut o greseala nici daca li se demonstreaza negru pe alb eroarea comisa.

Asadar, daca te gandesti sa ii atragi atentia unui nativ nascut in acest semn, fii atent la atitudinea pe care o adopti. Nu ii spune verde in fata ca a gresit, mai ales daca mai sunt si alte persoane de fata, ci mizeaza pe diplomatie. Mai intai, pune accent pe ce consideri ca a facut bine, apoi aminteste si de partile mai putin bune. Nu te astepta ca acesta sa lase rusinos capul in jos pentru ca nu se va intampla asa ceva. Totusi, vestea buna este ca isi va revizui comportamentul si va incerca sa repare situatia. Dar aici intervine, de fapt, caracterul perfectionist, nu vina.

Leul, mandru pana in maduva oaselor

Printre zodiile care nu suporta criticile se numara si nativul Leu. De mandria ce il caracterizeaza a auzit toata lumea pana acum, mai ales daca a avut de-a face cuo astfel de persoana. Are atat de multa incredere in el incat nu va accepta cu usurinta ca altcineva sa ii dea lectii. Spiritul de lider puternic dezvoltat il impiedica sa renunte la ego si sa accepte ca este omeneste sa mai si gresesti. Nu degeaba astrologii numesc acest semn „regele zodiacului”!

Daca ai de gand sa ii faci vreo observatie, nu o face in public pentru ca tot tu vei avea de pierdut. Cel mai bine este sa astepti momentul potrivit, cand sunteti singuri, si sa incepi cu punctul sensibil. Intai mangaie-i orgoliul cu tactica, apoi plaseaza istet si lectia de viata. Fa-o in asa fel incat sa nu creada ca il tratezi cu superioritate.

Fecioara nu suporta nici observatiile constructive

Si Fecioara face parte dintre zodiile care nu suporta criticile, nici macar pe cele constructive. Nu te gandi ca te va privi cu ochi buni pentru ca incerci sa o inveti ceva util in viata, pentru ca totul se va intoarce impotriva ta, mai ales daca nu o prinzi in toane bune. Din profesor te vei trezi brusc pus la colt pentru cine stie ce greseala ai comis in trecut. Bineinteles, nici tu, nici altii din jur nu isi mai amintesc de acea eroare. Dar Fecioara nu uita niciodata, asa ca te va taxa de acum incolo cu fiecare ocazie.

Totusi, nu iti pierde speranta! Poti ajunge la un compromis cu un nativ nascut in zodia Fecioara daca nu pomenesti cuvantul greseala. Nativii sufera atunci cand sunt judecati, asa ca trebuie sa eviti cuvintele ce ii pot rani. Prezinta-le o alternativa si vor fi mai deschisi la sugestiile tale.

Ai grija cum te comporti cu zodiile care nu suporta criticile, altfel s-ar putea sa devii victima lor in nenumarate randuri.

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved