Zodiile carora le pasa si vor sa te vada fericit!! – gândul
Thu, May 16th, 2019

Zodiile carora le pasa si vor sa te vada fericit!!

Fericirea este unul dintre scopurile pe care le urmăm cu toții în viață. Orice moment mic care ne poate aduce bucurie este văzut ca un dar prețios. În continuare vom descoperi ce zodii vor face eforturi pentru cei din jur. 

Taur- sunt persoane de încredere, răbdători și sunt dispuși să asculte problemele celor dragi și să îi ajute să le rezolve. Sunt calmi, devotați și își doresc să fie înconjurați numai de oameni fericiți. Taurul este capabil să respecte dorințele prietenilor lor pentru o viață plină de fericire. Sunt atenți la nevoile celorlalți și își doresc să îi ajute mereu pe cei dragi lor.  

Rac- acest semn al zodiacului face orice le stă în putere pentru a-i ajuta pe cei din jur și pentru a păstra o relație armonioasă cu persoanele dragi. Ei nu judecă, nu favorizează și nu îi disprețuiesc pe cei din jurul lor, facând eforturi să îi vadă pe toți fericiți. Sunt închiși în ei, dar odată ce prind încredere în tine, lasă de la ei doar ca să fii tu fericit.

Scorpion – În prietenie, ca și în dragoste, Scorpionul oferă prea mult. Este un semn zodiacal foarte generos și întotdeauna încearcă să-și ajute prietenii aflați în dificultate, dar din păcate, aceste eforturi nu sunt mereu reciproce. Nativii din această zodie sunt reticenți în luarea deciziilor, dar în final toată lumea are de câștigat.

Săgetător – Nativii din acest semn zodiacal de Foc au o inimă foarte mare. Au o natură protectoare și vor sări mereu în ajutorul celor dragi. Se lasă pe ei înșiși doar ca să vadă persoanele din jurul lor fericite. Încearcă să vadă ce este mai bun în oameni. Se pricep la cuvinte, așa că nu vei reuși să fii supărat în preajma lor.

Capricorn – Sunt persoane serioase cărora le place să-și vadă familia și prietenii fericiți și vor face tot posibilul pentru a-i vedea cu zâmbetul pe buze. Ei îi ajută pe ceilalți pentru simplu motiv că își doresc să fie cel puțin la fel de buni ca ei. Capricornii sunt perseverenți și consecvenți făcând pași mici, dar siguri. Tind să îi protejeze pe cei din jur, făcând sacrificii pentru a-i vedea fericiți…

Vărsător – Pe acești nativi îi reprezintă cel mai bine semnul umanității, de aceea se preocupă de binele celorlalți și după aceea se gândesc la ei. Aceștia par să fie reci și distanți, dar pentru familie și prieteni sunt în stare să sacrifice tot. Sunt dispuși să ajute, au un devotament puternic și vor să aibă alături de ei doar oameni calzi, iubitori și fericiți.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved