Zodiile muncitoare VS zodiile leneşe – gândul
 
Thu, Mar 14th, 2019

Zodiile muncitoare VS zodiile leneşe

Există două tipuri de oameni: cei muncitori şi cei leneşi. Citeşte articolul de mai jos şi vezi în ce categorie te încadrezi pe baza semnului tău zodiacal.

  1. ZODIILE MUNCITOARE

  • GEMENI

Natvii acestei zodii sunt mereu puşi pe treabă. Niciodată nu îi vei vedea că pierd timpul şi, de cele mai multe ori, Gemenii îşi caută activităţi pe care să le realizeze în mod constant. Dau dovadă de perseverenţă şi reuşesc să depăşească toate obstacolele.

  • RAC

Meticuloşi din fire, Racii nu vor lăsa un lucru din mână până nu îl termină. Dau dovadă de o energie debordantă, motiv pentru care au nevoie întotdeauna să lucreze la un proiect, indiferent dacă este personal sau profesional. În felul acesta, ei vor simţi de fiecare dată că sunt utili şi vor da tot ce e mai bun.

  • CAPRICORN

Simţul responsabilităţii de care dau dovadă Capricornii îi face să fie mereu în priză şi să ducă la bun sfârşit tot ceea ce au de făcut, fără să se plângă. Aceşti nativi reuşesc de fiecare dată să îndeplinească sarcinile care le-au fost plasate şi nu se dau în lături de la a duce până la capăt proiectele cele mai dificile.

  • PEŞTI

Peştii au un bun simţ al organizării atât în ceea ce priveşte timpul lor liber, cât şi resursele de care dispun. Nativii acestei zodii ştiu foarte bine să îşi stabilească un plan de lucru pe care apoi să îl şi respecte, motiv pentru care ei pot fi consideraţi un exemplu bun pentru ceilalţi.

  1. ZODIILE LENEŞE

  • LEU

Reprezentanţii zodiei Leu au momente când, din diferite motive, renunţă la a mai lucra la proiecte. De cele mai multe ori nativii acestei zodii au nevoie să fie motivaţi pentru a putea duce pâna la capăt ceea ce au început. Cel mai bine este ca Leii să ia lucrurile treptat, pentru a putea face progrese.

  • BALANŢĂ

Comoditatea Balanţelor face ca acestea să refuze să iasă din zona lor de confort şi să permită rutinei să se instaleze. Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face acești nativi este să îşi permită să dea curs unei schimbări, de a încerca lucruri noi. Este suficient dacă fac paşi mici în această direcţie.

  • VĂRSĂTOR

Factorii din jur îi determină pe Vărsători să se abată de la drumul iniţial sau chiar să renunţe. Este esenţial pentru ei să fie mai cu picioarele pe pământ, pentru a putea face faţă tuturor provocărilor la care sunt supuşi şi, de ce nu, să îndrăznească să îşi atingă scopurile pe care şi le-au propus.

  • SCORPION

Încăpățânarea Scorpionilor îi împiedică să se implice în anumite proiecte care ar putea să le genereze anumite beneficii financiare. Se recomandă ca aceşti nativi să ţină cont şi de sfatul celor din jur, pentru că vor avea numai de câştigat de pe urma acestui sfat preţios.

Celelalte zodii ale horoscopului: Berbec, Taur, Fecioară şi Săgetător alternează aceste două extreme şi reuşesc în mare parte să menţină un echilibru…

În urma acestui horoscop, se poate observa cum calităţile şi defectele fiecărei zodii vor determina dacă un nativ este harnic sau leneş. Bineînţeles că aceste lucruri pot fi corectate, dar este nevoie de voinţă din partea persoanei implicate.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved