Zodiile predispuse sa insele: afla daca iubitul tau este pe lista aceasta! – gândul
Thu, Apr 13th, 2017

Zodiile predispuse sa insele: afla daca iubitul tau este pe lista aceasta!

Zodiile predispuse sa insele – afla lista celor mai sexuale semne zodiacale si mai ales, daca iubitul se afla printre aceia carora le fug ochii dupa alte femei, conform astrologiei! Am aflat de pe Elite Daily ce e scris in stele!

Se pare ca putem da vina pe astre si pe semnul zodiacal si pentru infidelitatea partenerului. Site-ul romantic australian Victoria Milan a descoperit o conexiune semnificativa printre clientii ce folosesc site-ul si sunt dispusi sa insele si semnele lor zodiacale.

Zodiile predispuse sa insele, conform datelor site-ului, sunt Varsator, Pesti si Berbec. 10,9% sunt Varsatorii, 10,1% sunt Pestii si 10% sunt Berbecii!

Ai aflat datele si zodiile predispuse sa insele, deci e de facut? Daca primul gand a fost sa incepi cursa pentru a gasi cel mai fidel partener de pe planeta, iti dezvaluim ce cifre mai au cei de la Victoria Milan si pentru aceasta categorie. Se pare ca Sagetatorii sunt cei mai putin predispusi sa isi insele iubitul sau iubita.

Zodiile predispuse sa insele: de ce nu sunt fideli Varsatorii?

Sigurd Vedal, fondatorul site-ului Voctoria Milan, spune despre Varsatori ca sunt “personaje sexuale, cu sangele fierbinte”, care “nu pot fi blamate pentru ce e scris in stele”. Hmm, daca iubitul tau e Varsator si nu poti da vina pe faptul ca te insala, iar tu esti Scorpion si te vei razbuna – pentru ca asa e zodia ta – atunci nici tu nu poti fi gasita vinovata de comportamentul tau, nu-i asa?

Zodiile predispuse sa insele si zodiile cele mai sexuale

Desi Varsatorii, Berbecii si Pestii sunt semnele din horoscop ce insala cel mai des, se pare ca altele sunt semnele zodiacale cele mai sexuale, conform aceluiasi site de dating. Scorpionii si Leii sunt, se pare, cei ce debordeaza de erotism, pentru ca sunt cei mai putini inscrisi pe site. De aici, fondatorii au dedus ca sunt ocupati cu viata intima si sexuala.

Oricum ar fi, daca iubitul tau este unul dintre cele trei zodii predispuse sa insele, fii vigilenta!

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: iStock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved