3 femei de care se folosesc bărbații ca să uite de fosta – gândul
Fri, Jan 26th, 2018

3 femei de care se folosesc bărbații ca să uite de fosta

În momentul în care o relație ia sfârșit, fiecare încearcă să își găsească propriul drum și să treacă mai ușor peste eșec. Bineînțeles, teoria nu se compară cu practica, așa că, de cele mai multe ori, poate fi extrem de greu să te resemnezi cu faptul că ai pierdut persoana la care țineai. Dacă femeile sunt mai sensibile și suferă mai mult, bărbații își găsesc propria modalitate prin care să treacă peste o despărțire.

Cea mai ușoară metodă de a uita o femeie este, bineînțeles, înlocuirea acesteia. Fie că este vorba despre ceva serios sau doar despre o simplă aventură, bărbații sunt convinși că pot găsi cu ușurință alte femei care să îi ajute să uite ce a fost. Astrele intervin și ne dezvăluie 3 zodii de femei de care bărbații se folosesc pentru a lăsa în urmă trecutul.

Iată 3 femei de care se folosesc bărbații ca să uite de fosta!

Balanță

Despre femeia Balanță se știe că are la îndemână cele mai bune metode prin care să facă orice bărbat să se simtă bine. În afara faptului că este extrem de frumoasă și știe cum să își pună în valoare trăsăturile, reușește să întoarcă privirile și emană un magnetism debordant. Atunci când se implică într-o relație face orice pentru ca partenerul ei să fie fericit, indiferent de trecutul acestuia. Este răbdătoare și tolerantă, așa că va înțelege orice perioadă mai dificilă prin care trece iubitul ei.

Niciun bărbat nu se va mai gândi la fosta iubită dacă are alături de el o femeie Balanță care să îl consoleze. Ea își va pune în aplicare toate farmecele pe care le are la dispoziție tocmai pentru a rămâne în mintea și inima bărbatului de lângă ea.

Leu

Este deja bine cunoscut faptul că femeia Leu este una dintre cele mai puternice și îndrăznețe dintre native. Nu are niciun fel de complex, ceea ce o diferențiază foarte mult de restul femeilor. Bărbații se lasă cuceriți din prima de pasiunea ei și de șarmul de care dă dovadă de fiecare dată. E capabilă să facă orice pentru ca partenerul ei să se simtă bine, deci acestuia îi va fi imposibil să se mai gândească la fosta iubire.

Tocmai pentru că atrage privirile tuturor celor din jur, nativa născută în zodia Leu se impune de fiecare dată. De cele mai multe ori poate deveni arogantă, mai ales că este conștientă de calitățile pe care le are. Atitudinea ei o determină să fie extrem de selectivă, așa că partenerul ei se poate simți privilegiat.

Scorpion

E greu să nu cazi pradă flirtului și seducției femeii Scorpion. Atitudinea sa, mersul sau privirea cuceresc pe oricine foarte ușor. Este conștientă de ceea ce poate și profită la maximum. Energia pe care o are este imposibil de ignorat, tocmai de aceea atrage bărbații ca un magnet. Știe foarte bine cum să momească un bărbat și cum să îl cucerească, așa că, de cele mai multe ori, are succes. Discreția este una dintre calitățile cele mai de preț ale unei femei Scorpion, astfel că nu își va manifesta iubirea pentru partener în public. În schimb, în spațiul privat va demonstra cu adevărat ceea ce simte. Nu suportă persoanele care nu sunt sincere sau care nu sunt decise, însă, chiar și așa, va fi folosită de mulți bărbați pentru a uita foste iubiri.

Aceste trei zodii de femei au calitățile necesare pe care bărbații le caută pentru a dezvolta noi relații și pentru a uita de cele trecute. Pasiunea și dăruirea lor cuceresc pe oricine, tocmai de aceea sunt favorite în ceea ce privește depășirea unei dezamăgiri. Păcat însă că de multe ori sunt folosite pentru a șterge vechi iubiri din sufletele partenerilor.

Surse www.divahair.ro foto: Unsplash

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa