5 superputeri ale femeilor care au suferit din dragoste – gândul
Mon, Feb 11th, 2019

5 superputeri ale femeilor care au suferit din dragoste

Au suferit din dragoste. Au plans rauri de lacrimi. Au supravietuit. Si-au gasit puterea de a se ridica de la pamant si de a merge mai departe. Au invatat sa aiba mai multa grija de oamenii pe care ii iubesc. Au inteles ca totul este trecator in aceasta lume.

Aceste femei au un dar aparte. Ele stiu ce inseamna sa ai inima franta. Ele stiu cum este sa suferi. Ele inteleg de ce nu trebuie sa ranesti oamenii.

Iata care sunt superputerile femeilor care au suferit din dragoste:

1. Sunt mult mai atente la oamenii din jurul lor, mai empatice, mai pline de compasiune

Ele poseda un grad ridicat de inteligenta emotionala. Empatizeaza mult mai bine cu oamenii din jurul lor si deseori sunt foarte intuitive. De obicei, ele poti simti ce se intampla in sufletul celor dragi fara ca acestia sa scoata un cuvant; simt sentimentele si emotiile lor si au o compasiune profunda pentru toata lumea.

2. Stiu ce inseamna compromis

Au invatat cum sa rezolve conflictele si sa ajunga la compromisuri in situatii dificile. Prin experienta lor plina de provocari au dezvoltat abilitati minunate si sunt persoane puternice carora nu le este teama de un compromis atata timp cat toata lumea este fericita.

3. Sunt autentice

Nu mai folosesc masti pentru ca stiu ca sinceritatea este cel mai de pret lucru intr-o relatie adevarata. Sunt foarte noeste si iti aliniaza cuvintele cu actiunile lor. Oamenii au incredere in ele pentru ca stiu ca niciodata nu vor fi dezamagiti.

4. Sunt dornice să ajute

Nu suportă să vadă o persoană suferind, motiv pentru care ar lăsa orice și ar face tot ce le stă în putință pentru a o ajuta să vadă partea plină a paharului și să găsească puterea de a merge mai departe și de a depăși obstacolele dificile care stau în calea fericirii ei.

5. Au capacitatea de a crea relații sănătoase prin tot ce au învățat

Femeile care au suferit din dragoste simt nevoia să aibă relații sănătoase, măture și sincere în viitor. Ele sunt atrase de oameni sensibili, sinceri, care știu ce își doresc în viață.

Au învățat lecții dificile, au trecut prin multă durere și s-au vindecat. Știu ce înseamnă o viață dificilă, o inimă rănită, motiv pentru care să fie înconjurate de oameni în care să aibă încredere și cu care să construiască legături de lungă durată, bazate pe respect reciproc și iubire adevărată.

sursa www.kudika.ro Foto: Shutterstock.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved