6 motive pentru care este bine să îți pui pantofii și hainele în congelator – gândul
Fri, Jun 29th, 2018

6 motive pentru care este bine să îți pui pantofii și hainele în congelator

Atunci când rămâi fără spațiu suficient în șifonier, unde îți pui articolele vestimentare? Eu îți dau un sfat, în congelator!

Încă mai citești? Dacă da, atunci este bine. Poate ți se pare o adevărată nebunie, însă anumite obiecte vestimentare chiar ar trebui puse în congelator.

Nu mă crezi? Citește mai departe și află despre ce vorbesc!

Pielea

La un moment dat, articolele vestimentare din piele, încep să prindă un miros ciudat, iar spălatul acestor articole poate fi destul de complicat. Ce ai de făcut? Pune-le în congelator, pentru 24 de ore, îți promit că nu vei regreta, căci vor arăta ca noi!

Cașmir

Adorăm ploverele din cașmir, însă, pe de altă parte, acestea se scămoșază destul de des. Cum scăpăm de scămoșare? Băgăm la congelator! Cea mai bună metodă este aceea de a pune articolul vestimentar într-o pungă, înainte de a-l pune în sertarul congelatorului. După 24 de ore îl poți scoate.

Ciorapii

Șosetele își schiimbă în fel și chip înfățișarea, odată cu trecerea timpului. Dacă vrei ca ciorapii tăi să arate din nou bine, spală-i, stoarce-i bine, pune-i într-o pungă și lasă-i la congelator 24 de ore.

Blugii

Pentru a menține longevitatea blugilor, îți recomand ca, din când în când să îi pui la congelator. Vei vedea că aceștia nu vor mai avea nevoie de spălări prea dese.

Pantofii

Suntem vinovați, uneori ne miros pantofii, însă nu din vina noastră, ci din vina materialului. Cum scoți mirosul? Simplu! Ia două pungi, umple-le cu apă, pune-le în pantofi, apoi bagă cu totul la congelator. După doar o zi, interiorul pantofilor tăi va rămâne fără mirosul neplăcut.

Lâna

Dacă observi mici găurele în articolele vestimentare, din lână, este foarte bine să le pui la congelator. Ia o pungă, pune fiecare articol vestimentar în ea, apoi bag-o la congelator. Trebuie să aștepți o săptămână, căci în toată această perioadă, lâna se va strânge, iar articolul vestimentar va arăta ca nou!

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved