6 zodii care nu au curaj să spună ce simt – gândul
Thu, Feb 1st, 2018

6 zodii care nu au curaj să spună ce simt

Sunt puțini oameni care îndrăznesc să spună exact ceea ce gândesc și să își exprime sentimentele fără a se gândi la consecințe. Deși acest lucru depinde în principal de alegerile personale și de temperament, se pare că și semnul zodiacal în care te-ai născut joacă un rol la fel de important.

Unele zodii pur și simplu se simt inconfortabil atunci când vine vorba să își exprime sentimentele. Această tendință e considerată mai degrabă un defect, deoarece oamenii sunt mereu încurajați de terapeuți să își exprime emoțiile. Astfel, zodiile despre care vei afla mai jos pot avea probleme în a comunica cu cei din jur, dar și atunci când vine vorba de modul în care sunt percepute.

Iată care sunt cele 6 zodii care nu au curaj să spună ce simt!

Vărsător

Nu este niciun secret că Vărsătorul are mereu parte de emoții contradictorii. Dacă ești curioasă ce simte un Vărsător, nu te aștepta să îți spună. Acest nativ își ascunde mereu emoțiile, dar și gândurile. Dacă vrei să afli ce simte, caută indiciile nonverbale, așa cum sunt modul în care te privește și felul în care își ține mâinile. De asemenea, dacă vrei să se deschidă față de tine, poți începe prin a-i spune tu prima ce simți cu adevărat.

Taur

Taurul se deschide doar față de persoanele în care are încredere deplină. Totuși, este destul de greu să îi câștigi încrederea. Acest nativ preferă să își țină emoțiile pentru el. Deși este mereu acolo pentru alții și îi ascultă, va păstra o anumită distanță.

Fecioară

Fecioara este un alt semn zodiacal care preferă să își țină emoțiile ascunse. Acest nativ ar face orice altceva decât să își arate adevăratele gânduri. Acest lucru se întâmplă deoarece Fecioarei îi este teamă că sentimentele nu îi vor fi înțelese pe deplin. Fecioare vrea să fie auzită și înțeleasă, însă crede că nimeni nu poate să facă acest lucru.

Capricorn

Acest nativ tinde să creadă că a fi emotiv stă în calea succesului și îți poate pune piedici în roate atunci când muncești pentru a obține ceva. Deoarece Capricornul se află în majoritatea timpului la muncă, are rar ocazia de a vorbi despre sentimentele sale. Acest nativ știe să își controleze foarte bine emoțiile și de aceea se va asigura că nu îi scapă nicio afirmație ce ar putea să îl plaseze în categoria persoanelor sensibile.

Balanță

Majoritatea persoanelor cred despre Balanță că este lipsită de scrupule și că nu are sentimente. Adevărul este că nativul este emotiv și ascunde acest lucru destul de bine, pentru a nu provoca o adevărată scenă sau pentru a face pe altcineva să se simtă prost. Balanța își ignoră sentimentele pentru o perioadă de timp și apoi pur și simplu explodează. Deși acest nativ nu poate tolera nedreptatea și reacționează doar în aceste situații, în rutina sa zilnică lasă orice sentimente deoparte.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane pasionale și au foarte multe sentimente. Totuși, aleg să și le exprime doar când se simt în siguranță. Nativului din Scorpion îi este teamă de reacțiile nepotrivite pe care le poate avea și de aceea preferă să controleze ceea ce lasă la iveală. Sentimentele intense se manifestă doar acasă. În public, Scorpionul este destul de rece și indiferent.

 

Surse www.divahair.ro foto: Unsplash

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa