7 obiceiuri greșite, pe care le facem zilnic! – gândul
Wed, Jun 27th, 2018

7 obiceiuri greșite, pe care le facem zilnic!

Există foarte multe activități pe care le repetăm în fiecare zi. De la spălatul dinților, până la gătit, cu siguranță și tu faci ceva greșit. Ce ai zice dacă ți-am da o mână de ajutor și ți-am spune ce ar trebui să schimbi?

Să vedem mai jos cele 7 greșeli pe care să nu le mai faci!

1.Spălatul pe dinți

În primul rând, oamenii de ştiinţă spun că nu este recomandat să ne spălăm pe dinţi imediat după ce am băut sau am mâncat alimente sau băuturi acide, pentru că nu am face decât să ajutăm acizii să atace smalţul. În schimb, ar trebui să aşteptăm jumătate de oră, sau să ne clătim pur şi simplu gura cu apă rece. În general, e recomandat să ne spălăm pe dinţi câte două minute, de fiecare dată, cu o periuţă moale, care să nu deterioreze dinţii sau gingiile.

2.Postura pe scaun

Din cauza programului de lucru încărcat, majoritatea oamenilor își petrec ore în șir stând pe scaunul de la birou. Chiar și în perioada prânzului, oamenii preferă să mănânce pe același birou la care lucrează și să stea pe același scaun. În schimb ai putea face o mică plimbare în parc și să îți iei prânzul pe o bancă, nu?

3.Feliatul pâinii

Poate suna ciudat, însă marea majoritate a oamenilor taie pâinea într-un mod greșit. Cea mai bună metodă este să întorci pâinea cu susul în jos și să o tai.

4.Decojirea cartofilor

Cea mai bună metodă de a curăța cartofii este să crestezi la jumătate cartoful. Cu ajutorul unui cuțit, crestează de jur împrejur cartoful, apoi pune-l în apă, la fiert. După ce a dat în clocot apa, scoate cartofii, pune-i în apă rece, apoi aceștia se vor decoji imediat.

5.Pantofii noi

I-ai cumpărat și, chiar dacă îți erau puțin strâmți, tot vrei să îi porți. În loc să te chinui prea tare, folosește feonul pentru a încălzi interiorul pantofului și astfel acesta se va lărgi.

6.Mișcarea

Pentru a fi în permanență în formă, cel mai important este echilibrul! Poți face mișcare sub o formă intensă doar de trei ori pe săptămână, excesul îți poate cauza sănătății și te va obosi.

7.Somnul

Marea majoritate a oamenilor fie dorm prea mult, fie prea puțin. Nu uita, opt ore de somn, pe noapte, sunt suficiente!

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved