9 lucruri pe care le vei regreta la 30 de ani – gândul
Tue, Nov 6th, 2018

9 lucruri pe care le vei regreta la 30 de ani

La 20 de ani simți că ai toată viața înainte, iar vârsta de 30 de ani ți se pare mult prea departe.

Dar timpul n-are frână și te trezești la 30 de ani. Atunci viața prinde un contur neașteptat, iar tu începi să te iei mai în serios. Și, desi pare ciudat, la 30 de ani ai măcar o idee despre acele lucruri care nu sunt potrivite.

Iată 10 dintre cele mai comune alegeri, ale căror consecințe pe termen lung vor fi realizate cu întârziere.

Tatuajele

Tatuajele sunt opere de artă. Decorarea corpului cu desene nu înseamnă ceva rău. Peste ani, un tatuj ne amintește cine suntem, prin ce experiențe am trecut și ce am învățat de-a lungul vieții. Însă un tatuaj făcut la beție se poate transforma în cel mai mare regret al tău.

Încetezi să mai înveți

Se spune că omul cât trăiește învață. În timpul școlii, aștepti acel moment în care nu va trebui să te mai culci și să te trezești cu cartea-n mână.

Cu toate acestea, dacă îți imaginai că după finalizarea studiilor, te vei bucura doar de fructul muncii pe termen lung, te-ai înșelat. După muncă, majoritatea oamenilor intră în clasica rutină și evita orice alt lucru nou. Doar trăim pe fugă… Când să mai avem răbdarea de a răspunde pozitiv celorlalte oportunități?

Lucrezi peste program

Da, trebuie să plătesti cheltuielile lunare. Cu toate acestea, acest lucru nu este, probabil, un motiv suficient pentru a petrece 16 ore la birou. Asta nu afectează doar starea ta de spirit, ci și viața ta personală.

Dacă simti că lucrezi în silă, e timpul să schimbi ceva.

Este mai ușor să iei astfel de decizii atunci când ai șansa de a face ceea ce ai visat dintotdeauna.Nu există multe opțiuni după 30 și 40 de ani.

Arunci bani pe lucruri, nu pe experiențe

Tu pe ce cheltui cei mai mulți bani? Pe lucruri sau pe experiențe? Fii curajos! Asumă-ți riscuri! Nimic nu poate înlocui experienta”, spunea Paulo Coelho.

Până și cercetătorii au demonstrat că persoanele care tind să-și cheltuiască banii pe experiențe sunt mai fericite decât cele care folosesc banii pentru a cumpăra obiecte.

Prea mult timp pe rețelele sociale

Ziua și postarea. Iar pentru tine, fiecare dimineață începe cu wall-ul prietenilor virtuali de pe Facebook și Insta. Chiar dacă în societatea modernă acest lucru este absolut normal, ar trebui să te gândești că poți să-ți petreci timpul într-un mod mai util.

Să nu mai vorbim că fotografiile “perfecte” și viața frumoasă pe care oamenii o prezintă pe profilul lor sunt adesea demotivatoare.

Pierzi timp aiurea

Îți petreci weekend-urile în pat, înconjurat de cutii de pizza și ciocolată. O dată la câteva luni este minunat să faci asta, însă nu-l transforma într-un obicei.

Cei mai de succes oameni își planifică săptămâni întregi pentru a-și folosi eficient timpul.

Joci un rol în care nu crezi

Crezi că cei din jur trebuie să te vadă ca o persoană de succes. Ai cel mai nou model de telefon, haine mișto și călătorești în cele mai exotice locuri. În realitate, nu căuta să fii ceea ce nu eşti, ci ceea ce poţi!

Îmbunătățiri chirurgicale pentru corpul tău

Este important să te simți bine în pielea ta. Dar păpușile artificiale nu sun un exemplu pentru toate femeile.

Deși procedurile mai mici pot ajuta femeile să se simtă mai încrezătoare, corpul de silicon nu atrage pe nimeni.

Vei fi distractiv și curajos

La vârsta adultă este important să te comporti în mod responsabil. Cu toate acestea, uneori, lucrurile cele mai spontane pot face ca mintea ta să se simtă liberă. Nu îți fie teamă să iei deciziile pe care le consideri drepte. Nu rămâne blocat la locul de muncă. Nu îți fie teamă să încerci lucruri noi.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved