A cumpărat banca ce îi refuzase un credit în urmă cu 20 de ani! Povestea fabuloasă a lui Adam Deering – gândul
Tue, Oct 13th, 2020

A cumpărat banca ce îi refuzase un credit în urmă cu 20 de ani! Povestea fabuloasă a lui Adam Deering

Antreprenorul britanic Adam Deering, care are acum 39 de ani, a cumpărat clădirea băncii care îi refuzase un credit în urmă cu 20 de ani, pe motiv că era prea tânăr!

Povestea lui Adam s-a viralizat rapid pe Instagram și milionarul de 39 de ani îi motivează pe cei tineri să nu se lase descumpăniți de încercările vieții. În urmă cu 20 de ani, chiar el s-a aflat într-o situație pe muchie de cuțit!

Lovitură pentru antreprenor: „Ești prea tânăr…”

La vârsta de 21 de ani, tânărul a dorit să deschidă o afacere și a mers la o bancă din orașul său natal, Urmston, unde a cerut 10.000 de lire sterline.

Din cauza vârstei prea fragede, banca l-a refuzat și momentul a reprezentat unul de cumpănăr pentru tânărul visător.

„Ești prea tânăr și nu ai experiență în afaceri. Nu putem face nimic pentru tine”, au spus cei de la bancă. „Nu aveam un plan B”, mărturisește Deering.

Patru luni de zile a muncit pe jos, într-o clădire ruinată, pentru a face rost de bani de chirie. 20 de ani mai târziu, Adam Deering conduce un Lamborghini și are afaceri de milioane de lire.

În 2014, a vândut o companie de gestionare a datoriilor cu șase milioane de euro, destul cât să ducă o viață liniștită. Dar nu a renunțat și a devenit dezvoltator imobiliar, construind 130 de case și apartmanete la periferia Manchester-ului.

A cumpărat însă și sediul băncii care îi refuzase creditul în urmă cu 18 ani!

„În viață, fie renunțați, fie dați totul! Alegerea este a voastră!”, a spus acesta.

O viață ca-n filme. Adam s-a lovit însă de realitate!

Adam Deering a avut o viață dură, cu urcușuri și coborâșuri: droguri, alcool, faliment. La 14 ani a fost exmatriculat de la școală și a lucrat diverse joburi prost plătite.

Din cauza cocainei, a ratat o afacere de 7 milioane de lire și a știut că trebuie să se schimbe: „M-am trezit falit la 31 de ani și nu știam unde să merg”, a povestit antreprenorul renăscut din cenușă.

După ce și-a dat „reset” la viață și obiceiurile rele, Adam a dat de succes: acum are afaceri de 50 milioane lire sterline, este tatăl a trei copii și duce o viață de invidiat.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa