A incetat sa mai manance aceste alimente si a slabit 41 kilograme – gândul
Thu, Apr 12th, 2018

A incetat sa mai manance aceste alimente si a slabit 41 kilograme

Shandra Redwine s-a confruntat multa vreme cu problemele cauzate de kilogramele in plus.

Conform Popsugar.com, Shandra a slabit peste 202 de kilograme, fara ajutor de specialitate si indrumari. “Am pierdut initial 28 de kilograme dupa ce am micsorat aportul caloric la 1 200”, a povestit femeia.

Femeia a preferat sa nu urmeze o dieta stricta. A optat in schimb pentru un regim alimentar din care a eliminat complet alimentele procesate. Faptul ca a mancat produse sanatoase a ajutat-o enorm in prima faza.

Urmatorul pas a fost sportul. Shandra a inceput sa se antreneze regulat: “Foarte mult antrenament cardio”. Miscarea a ajutat-o sa arda calorii si sa isi intareasca sistemul cardio-vascular.Recent, Shandra a facut o noua schimbare in dieta ei. Femeia a testat dieta Ketogenica si a reusit sa slabeasca inca 13 kilograme.

Dieta se bazeaza pe faptul ca limiteaza secretia de grelina, numita si hormonul foamei”. Dieta presupune ca doar 5% din ceea ce consumi sa fie carbohidrati, iar zaharul trebuie sa dispara complet din alimentatie.

Shandra spune ca cea mai mare provocare nu a fost legata de alimentatie sau sport.

Cea mai mare provocare atunci cand vrei sa slabesti un numar mare de kilograme este legat de psihic“, spune Shandra.Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved