A slăbit 150 de kilograme după ce a renunțat la asta – gândul
Mon, Nov 12th, 2018

A slăbit 150 de kilograme după ce a renunțat la asta

Kilogramele în plus reprezintă o problemă medicală tot mai des întâlnită în zilele noastre. Tot mai mulți oameni suferă de obezitate, din cauza alimentației defectuoase și a lipsei activităților fizice.

O tânără care s-a confruntat în trecut cu această afecțiune periculoasă și-a făcut publică povestea pe internet, pentru a trage un semnal de alarmă tuturor oamenilor care, în ciuda faptului că se îngrașă pe zi ce trece tot mai mult și obezitatea „le bate la ușă”, continuă să ducă un stil de viață greșit. Chiar dacă pare imposibil de crezut, femeia a mărturisit faptul că a cântărit 219 kilograme, obișnuind să consume, în fiecare zi, în jur de 6.000 de calorii – legumele lipsind cu desăvârșire din alimentația ei, iar mâncarea de tip fast-food era nelipsită.

Cele 219 kilograme îi provocau mari probleme în viața de zi cu zi, femeia neputând să mai urce scările, să se mai încalțe ca un om obișnuit sau să se dea normal jos din pat, lucruri care au pus-o pe gânduri. Lexi a decis să își schimbe stilul de viață radical, pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate.

Pentru a slăbi, a început să gătească acasă, a renunțat la băuturi carbogazoase și la alcool, a început să facă sport constant, lucruri care nu făceau parte deloc din cotidianul ei până atunci. Chiar dacă la început a refuzat să creadă că va fi nevoită să facă aceste lucruri pentru tot restul vieții, femeia a început să iubească noul stil de viață adoptat din momentul în care a observat, cu bucurie nemăsurată, că kilogramele în plus se topeau ca prin minune, pe măsură ce zilele treceau.

La început nu i-a fost deloc ușor, deoarece toți prietenii ei mâncau și făceau tot ce își doreau, iar ea era nevoită să-și găsească diferite activități și modalități pentru a nu se mai gândi la interdicțiile pe care le are. De cele mai multe ori, prefera să meargă în drumeții sau la film cu prietenii, decât să iasă în oraș la masă cu ei, pentru a nu pofti la preparatele lor.

Mai mult decât atât, în momentul în care a ajuns în sala de sport, a avut senzația că toată lumea se uita ciudat la ea, fapt pentru care s-a ambiționat să fie cea mai muncitoare de acolo, pentru a le dovedi tuturor că poate și că face sport pentru ea, nu pentru alții.

Chiar dacă după o perioadă a scăpat de kilogramele în plus care aproape îi distruseseră viața, femeia nu a renunțat la preparatele sănătoase și a continuat cu noul stil de viață. Mai mult decât atât, a început să transforme mâncărurile nesănătoase pe care le iubea înainte în unele sănătoase și benefice pentru organism. Tânăra a afirmat că în continuare își calculează caloriile consumate, pentru că acest lucru o ajută să își țină viața sub control.

Pentru a se simți sprijinită și apreciată pentru inițiativa ei a creat un cont de Instagram unde a postat constant poze cu schimbările prin care trecea, cu noul stil de viață, preparatele pe care le mânca constant, formându-și o întreagă comunitate de fani. Oamenii au început să învețe de la ea cum să scape de kilogramele în plus, au preluat ambiția și hotărârea ei și au început treptat să-și schimbe și ei modul de viață nesănătos în unul sănătos.

Surse www.divahair.ro foto: Instagram

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved