Acest bărbat privește înainte sau într-o parte? Răspunde și vei alfa un secret important despre personalitatea ta – gândul
Wed, Aug 22nd, 2018

Acest bărbat privește înainte sau într-o parte? Răspunde și vei alfa un secret important despre personalitatea ta

Creierul nostru este un organ uimitor, scrie PorqueNoSeMeOccurio. El nu încetează niciodată să funcționeze. Procele chimice din creierul nostru ne determină acțiunile și ne influențează deciziile. Reacția creierului la stimuli poate fi extrem de interesantă.

Fă următorul test și vezi cum creierul tău va reacționa la imaginea de mai jos. Acesta te va ajuta să descoperi acele aspecte ale personalității tale, de care nici nu bănuiai.

Așadar, răspunde la următoarea întrebare: bărbatul din imagine se uită la tine sau e fotografiat din profil?

1. Dacă ești de părerea că fața bărbatului este întoarsă în profil

Probabil, ai decis așa pentru că ai observat mai întâi nasul și gura acestuia, ceea ce înseamnă că ai evitat contactul vizual.

Asta vorbește despre timiditatea ta. Cred că ești introvert. Nu-ți place să fii în centrul atenției și îți este greu să întemeiezi relații cu persoane noi.

De obicei, nu prea ai încredere în oameni, ești întotdeauna precaut și închis în sine. Preferi să petreci timpul într-o companie nu prea mare de prieteni apropiați și nu-ți plac petrecerile sau întâlnirile unde se discută subiecte inutile.

Pentru ca să i te deschizi cuiva, trebuie să cunoști persoana bine. Prietenia ta e foarte valoroasă. Ești un prieten bun, care este gata oricând să-și ajute camaradul la nevoie.

Ai idei minunate, dar nu ai suficient curaj ca să le dai viață. Tu cedezi repede sub presiunea părerilor din jur și a criticii.

Fii mult mai sigur pe tine, încrede-te în intuiție și în cunoștințele tale. Ești capabil de lucruri mărețe. Nu te teme să-ți expui părerea în public și ține minte că lumea aparține celor ce nu se tem să riște.

2. Dacă ai răspuns că bărbatul se uită la tine

Ai privit bărbatul mai întâi în ochi? Asta înseamnă că ești o persoană deschisă, sinceră, nu te temi să spui ceea ce crezi, fără ocolișuri, știi să-ți expui opinia și s-o argumentezi.

Ești extrovert, așa că îți place să te vezi și să comunici cu oamenii, prietenii te consideră o persoană obiectivă și foarte comunicabilă. Tu ești întotdeauna înconjurat de oameni.

Numai că tinzi să exagerezi în ceea ce privește controlul. Îți place să fie totul așa cum vrei tu.

Intuiția ta dezvoltată te ajută să te pricepi bine la oameni, să înțelegi care dintre ei ți se potrivește. Datorită acestui fapt, practic, nu poți fi manipulat.

Oamenii te admiră. În anturajul tău ești, de regulă, un lider.

Sursa eushtiu.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved