Aceste 6 tunsori pot face orice femeie să arate mai frumoasă și mai stilată. Alege care îți place mai mult și te vei convinge – gândul
Sun, Aug 12th, 2018

Aceste 6 tunsori pot face orice femeie să arate mai frumoasă și mai stilată. Alege care îți place mai mult și te vei convinge

Orice femeie, ce vârstă nu ar avea, își dorește să arate frumos și stilat. Tunsorile care sunt actuale în acest sezon le vor bucura pe majoritatea, întrucât sunt foarte ușor de îngrijit și aranjat. Părul lung nu mai este atât de popular. Acesta a fost înlocuit de niște coafuri mai practice, în care părul se usucă mai repede, se aranjează de la sine și nu deranjează în timpul sportului sau a oricăror altor activități.

Iată ce tunsori sunt acum la modă.

1. Bob

mamabee.com

Bobul clasic se potrivește ideal pentru părul drept sau ușor ondulat. Această tunsoare scoate în evidență gâtul grațios. Bobul poate fi de diferite lungimi: mai scurt sau mai lung. La această tunsoare se potrivește foarte bine și un breton înclinat.

2. Bob-carre

media.caak.mn

O astfel de tunsoare îți adaugă mai multă încredere și curaj. Particularitatea acestei tunsori este faptul că la ceafă părul este mai scurt decât în față. De asemenea, o variantă a sa poate fi și cea asimetrică, care arată mult mai creativ. Plus la toate, bobul-carre te face să arăți mai slabă la față.

3. Carre

tumblr.com

Carre este din nou la modă. Această tunsoare este universală, întrucât se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă sau tip de păr. În acest sezon, este indicat să încerci varianta asimetrică a acestei tunsori.

4. Tunsoarea graduată

fashion-hairs.net

Este o tunsoare foarte practică, ce te poate ajuta să încerci orice „look”. Este ușor de aranjat, iar un „haos creativ” poate să-ți ofere o tentă deosebită. Este potrivită pentru femeile cu păr subțire, dar și pentru cele mai în vârstă, întrucât le ajută să ascundă micile riduri de pe față.

5. Pixie

media.caak.mn

Această coafură a ocupat o poziție bună printre tunsorile stilate. Ea arată foarte carismatic și îngrijit. Chiar dacă, părul este destul de scurt, această tunsoare permite diverse moduri de aranjare. Se potrivește perfect și pe păr drept, dar și ondulat. O placă te va ajuta să experimentezi cu diferite aranjări, realizate în doar câteva minute.

6. Garcon

pinimg.com

Este o variantă de tunsoare scurtă mult mai reținută. Această coafură se potrivește atât pentru tinerele în pas cu moda, cât și pentru femeile mai în vârstă, care vor să arate stilat.

Dacă îți dorești o schimbare în viață, începe de la coafura ta. Cu aceste tunsori vei deveni nu doar mai stilată, dar și mai atrăgătoare.

Sursa eushtiu.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved