Actorul francez Gerard Depardieu este acuzat de viol! – gândul
Sun, Aug 2nd, 2020

Actorul francez Gerard Depardieu este acuzat de viol!

Procurorii cer redeschiderea unui caz în care celebrul actor francez Gerard Depardieu este acuzat că a violat o actriță în 2018. Cazul a fost închis din lipsa dovezilor.

Actorul francez, în vârstă de 71 de ani, nominalizat la Oscar pentru rolul din „Cyrano de Bergerac” (1990), a fost acuzat că, în luna august a anului 2018, a violat o actriță de 20 de ani în casa lui din Paris, scrie Daily Mail.

Anul trecut, cazul a fost dat uitării, dar actrița vrea să redeschidă ancheta, au anunțat, sâmbătă, procurorii parizieni.

Ancheta preliminară a fost deschisă în 27 august, după ce o tânără a reclamat că a fost violată de starul francez.

Dosarul a fost închis din lipsă de probe împotriva lui Depardieu.

La acea vreme, avocatul lui Depardieu, Herve Temime, a spus că actorul „neagă cu vehemență orice acuzație de viol, agresiune, orice infracțiune” și consideră plângerea „neîntemeiată”.

Tânăra a relansat cazul și s-a constituit „parte vătămată” – o situație care, potrivit legii franceze, duce întotdeauna la o anchetă din partea magistratului.

Gerard Depardieu este o legendă a filmului francez, dar și a cinematografiei internaționale. Actorul a jucat în peste 180 de filme, printre care „Cyrano de Bergerac”, „Green Card” și „1492”.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa