Afla care este mantra zodiei tale pentru luna aprilie 2021 – gândul
Mon, Apr 5th, 2021

Afla care este mantra zodiei tale pentru luna aprilie 2021

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune mantra de care ai nevoie pentru luna aprilie.

Luna aprilie este aici si are puterea de a vindeca ranile trecutului, de a ne ajuta sa iertam oamenii care ne-au ranit si de a readuce la viata pana si cele mai triste si ranite suflete.

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie pentru luna aprilie in functie de luna in care te-ai nascut.

Berbec

Compasiunea este infinita si ma insoteste la orice pas. Sunt concentrata si merg in continuare pe acelasi drum cu sufletul meu pereche.

Taur

Fiecare particica a trupului meu exprima iubire. Am o inima calda, care stie ce inseamna dragostea adevarata. Sunt dragoste incarnata.

Gemeni

Relatiile conteaza. Povestile inspira. Sunt mai deschisa si mai prezenta. Sunt pregatita sa imi intalnesc iubirea de o viata.

Rac

Aleg sa pasesc catre viitor cu zambetul pe buze si cu incredere ca totul va fi bine. Nu mai lupt impotriva destinului, fac un pas in spate si ma las pe mainile Universului.

Leu

Astăzi aleg să mă simt bine. Astăzi aleg să fiu cu zâmbetul pe buze tot timpul. Astăzi aleg să îi influențez pozitiv pe oamenii din jurul meu. Astăzi aleg să fiu fericită.

Fecioară

Sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sunt gata să trăiesc cu toată ființă mea. Sunt gata să simt cu tot sufletul meu. Sunt gata să iubesc cu toată inima mea.

Balanță

Mă iert și știu că aleg în fiecare clipă tot ceea ce cred că este mai bun și mai potrivit pentru mine. Nu caut perfecțiunea, ci trăiesc cu bucurie și am curajul să experimentez.

Scorpion

Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Săgetător

Cu iubirea celor dragi, drumul prin viață este mai ușor. Învăț să mă dezvălui în fața celorlalți fără teamă, am curajul să spun ce simt și mă bucur de iubirea pe care o primesc.

Capricorn

Fericirea începe cu mine. Cu cât sunt mai fericit, cu atât pot împărtăși celorlalți iubire, înțelegere și încredere.

Vărsător

Îmi abandonez grijile în trecut. Mă dezbrac de haina greutăților și o predau Universului, în timp ce eu merg mai departe pe cel mai frumos drum de până acum.

Pești

Am încredere în mine și îi permit Universului să mă conducă către iubire. Accept toate relațiile eșuate pentru că datorită lor am învățat cele mai frumoase lecțîi de viață. Sunt pregătită să văd lucruri bune în viitor.

sursa www.kudika.ro Foto: Unsplash.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa