„– Ai grijă de ea! – De ce? – Pentru că mulți abia așteaptă să greșești!” – gândul
Thu, Nov 8th, 2018

„– Ai grijă de ea! – De ce? – Pentru că mulți abia așteaptă să greșești!”

Credeai că e femeia ta pentru totdeauna? Încă mai crezi asta? Crezi că o poți păstra doar promițându-i fericire sau dragoste? Crezi că alții nu pot face la fel? Ba mai mult, alții îi pot oferi ceea ce tu nu ai cum să-i oferi. Dar ei nu-i pasă. Ea te-a ales pe tine. Ea vrea să fiți fericiți împreună. Îți dorești aceleași lucruri? Atunci ai grijă de ea.

Ai grijă de femeia de lângă tine. Fii alături oricând, pentru că anume asta face diferența dintre tine, omul ei, și un bărbat oarecare. Demonstrează-i că îți pasă. De ce? Pentru că fiecare gest al tău o convinge și mai mult să rămână sau să plece. Dacă ești corect și bun, dacă ești prezent în viața ei, nu va pleca niciodată. Nu, nu vorbesc de femeile profitoare, care vor pleca după ce-și vor împlini interesele. Vorbesc de ea, femeia dragă ție, pe care ai ales-o să fie aproape.

Ai grijă de ea. Ai grijă de planurile voastre de viitor. Nu încerca să-i demonstrezi ce poți, pentru că nu ești la un concurs de forță sau inteligență. Cucerește-o altfel, sincer și cu atitudine. Fii omul ei, bărbatul ei bun. Și ea va fi la fel, femeie de încredere. Crezi că doar tu o poți iubi atât de mult? Nu, doar tu o poți face să simtă asta. Tu ești alături. Deci păstreaz-o alături. Iubește-o mult. Ai grijă de ea!

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved