Ai ieșit cu cine trebuie dacă ai ajuns acasă și mai ai baterie la telefon – gândul
Thu, Nov 8th, 2018

Ai ieșit cu cine trebuie dacă ai ajuns acasă și mai ai baterie la telefon

Suntem o generație de sentimentali virtuali. Știm să scriem frumos cuvinte, să le transformăm în mesaje lungi și false, știm să vorbim pe Messenger, Viber și uneori mai și sunăm, să nu ne uite cineva vocea. Și exact în momentul în care trebuie să fim alături de un om drag, stăm afundați cu nasul în Facebook, Instagram și alte rețele. Suntem alături și totuși suntem cu gândul în altă parte, la alte poze și alte comentarii.

E atât de diferită lumea din trecut de lumea de acum. Și relațiile sunt diferite. Vezi fete grăbite să comenteze niște poze și vezi băiețași concentrați cu vreun joc on-line. Și toate acestea în timp ce iubitul sau iubita le este alături. Auzi expresii de genul „iubi, stai că mi-a scris colega” sau „draga mea, încă cinci minute și stau cu tine” ori „hai să facem un selfie cum ne pupăm”. Și așa dispare autenticitatea unei relații, și așa dispare pofta de a mai ține de mână, de a te bucura de o plimbare sau de o înghețată mâncată în doi.

A devenit prea banal să ieși cu cineva și pur și simplu să vorbești, să te ții de mână și să zâmbești la un sărut dat pe furiș. Nu, neapărat trebuie să postezi despre asta pe Facebook sau Instagram, neapărat trebuie să vezi câte mesaje necitite ai și, drept bonus, să mai și vorbești minute bune la telefon. Și nu e din cauza lipsei de interes, și nu are treabă plictiseala sau indiferența. Pur și simplu e altă stare de spirit. Pur și simplu suntem o generație de sentimentali virtuali.

sursa devorbacutine.eu Foto: all-pix.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved