Apa alcalină: rețeta care purifică organismul și previne afecțiunile cronice – gândul
Tue, Jul 3rd, 2018

Apa alcalină: rețeta care purifică organismul și previne afecțiunile cronice

Apa alcalină – În zilele noastre, consumăm din ce în ce mai multe alimente nesănătoase, procesate și pline de e-uri, ajungând astfel să ne știrbim sistemul imunitar.

Ph-ul din organism determină sănătatea organismului în sine și orice valoare sub 7, aduce consecințe vizibile asupra sănătății tale.

Cum considerăm că fiecare dintre noi ar trebui să ajungă la un pH de 7, rețeta pe care ți-o propunem azi, vine în întâmpinarea deciziei tale de a fi sănătos.

Iată cum se prepară!

Apa alcalină – Ingrediente:

– o linguriță de sare de Himalaya

– o lămâie

– 500 ml de apă

Preparare

Pune apa într-un recipient din sticlă, curat. Taie lămâia pe fumătate și stoarce-o. Adaugă sarea de Himalaya, astupă recipientul și lasă preparatul să se așeze 12 ore, la temperatura camerei.

Utilizare:

Acest preparat este cea mai sănătoasă formă de a-ți începe ziua și de a restabili echilibrul în organismul tău, eliminând, în același timp toxinele. Bea câte 2 pahare pe zi, unul dimineața pe stomacul gol și cel de-al doilea seara înainte de culcare. Ph-ul își va reveni la normal în doar câteva zile!

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved