Asta este dovada că dragostea nu are termen de valabilitate – Au retrăit ziua nunții după 60 de ani de căsnicie – gândul
Fri, Jan 19th, 2018

Asta este dovada că dragostea nu are termen de valabilitate – Au retrăit ziua nunții după 60 de ani de căsnicie

Ziua nunții este încărcată de emoții, de oameni dragi, de clipe unice, de zâmbete, de semnificații.

De aceea, totul trebuie să își facă locul într-un album foto.

Dar cum stau lucruri atunci când fotograful lipsește? Te mulțumesti să rămâi doar cu amintirea în suflet și cu imaginile în minte.

Într-o societate în care divorțurile sunt la ordinea zilei, o aniversare specială a căsniciei merită toată atenția noastră.

Pentru acest cuplu din Brazilia, 60 de ani de căsnicie au însemnat ceva mai special de atât.

Rosary s-a căsătorit în 1957 cu alesul inimii ei, un bărbat din Rusia. Nunta s-a făcut într-un cadru restrâns, iar familia a pregătit totul: bunicul său s-a ocupat de locația petrecerii, mătușa a făcut tortul, vecina i-a cusut rochia de mireasă.

Dar nimeni nu s-a gândit să facă și câteva fotografii. Cuplul are 9 copii, 16 nepoți și 4 strănepoți, dar nicio amintire din ziua nunții.

Câțiva studenţi pasionaţi de artă au aflat de povestea celor doi soţi şi au dorit, la 60 de ani distanţă de la nuntă, să le facă un album de nuntă profesionist.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved