Bărbații chelioși sunt puternici, dominanți și încrezători în sine – gândul
Mon, Feb 25th, 2019

Bărbații chelioși sunt puternici, dominanți și încrezători în sine

Până la urmă, nu mai plătiți cinci miliarde de euro pe an pentru produsele anti-cădere.

S-a demonstrat că masculul cu chelie este trendy. Potrivit oamenilor de știință, chelioșii sunt mai puternici și încrezători în sine.

Iar studiu realizat de Universitatea Pennsylvaniei arată faptul cp un cap chel înseamnă putere și potență. Bărbații chelioși sunt mai dominanți și siguri pe ei.

Același studiu arată că două treimi dintre americani își vor pierde părul până la vârsta de 35 de ani. Dintre aceștia, până la 50 de ani 85 la sută vor cheli semnificativ până la definitiv.

Studiul oamenilor de știință dorește să demonstreze că bărbații care au chelie au toate motivele să se simta bine în pielea lor.

Acest lucru se datorează în principal faptului că aceștia sunt percepuți ca fiind mai mari și mai masculini. Pentru a afla adevărul, cercetătorii au făcut poze mai multor tipuri de bărbați – cu păr des, chelie și cu păr rar. Acestora trebuia să li se atribuie proprietăți. Rezultatul: Bărbații fără păr au avut caracteristici mai puternice și mai pozitive.

Potrivit studiului, se pare că majoritatea femeilor asociază chelia cu capul unui bebeluș, acesta fiind un alt motiv pentru care acestea sunt atât de atrase de chelioși. Chelia trezește în ele instinctul matern.

Un alt studiu al cercetătorilor americani, publicat în “Journal of Clinical Oncology”, a descoperit că bărbaţii care suferă de alopecie androgenică, o formă comuna de cădere a părului, au un risc cu 40% la mai mare de a suferi de cancer al prostatei, faţă de bărbaţii care nu îşi pierd părul.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved