Barbatii perfecti ai zodiacului. Cu ei se mandresc femeile! – gândul
Wed, Jan 24th, 2018

Barbatii perfecti ai zodiacului. Cu ei se mandresc femeile!

Harnici, dar si foarte pasionali, frumosi si puternici, inteligenti si cu bun simt. Sunt calitati ale barbatilor perfecti si oricat de greu de crezut ar parea, ei chiar exista! Iar femeile care ii au alaturi au toate motivele sa se mandreasca.

Iata in ce zodii sunt nascuti acesti barbati minunati:

Taur

Ai toate motivele sa te falesti cu alegerea facuta! Barbatul pe care il ai alaturi e bun si face tot posibilul sa aveti o relatie frumoasa, armonioasa. Iti este credincios si e un prieten adevarat. Te poti baza oricand pe barbatul Taur, caci nu te va lasa niciodata la greu. Te admira, te pretuieste si nu te jigneste niciodata. E un bun gospodar si un tata iubitor, care isi ajuta mereu copiii si ii educa frumos.

Sagetator

Barbatul Sagetator e plin de energie si transforma orice experienta sexuala intr-un maraton. Nu e un romantic, pentru ca e genul de persoana care traieste clipa, insa atunci cand are o relatie stabila ramane fidel partenerei. Principala sa preocupare este fericirea femeii pe care o are alaturi. Are un suflet mare, e altruist si foarte prietenos, iar cei care vor intra in casa voastra ii vor admira nu doar buna-dispozitie permanenta, ci si inteligenta desavarita.

Pesti

Ai toate motivele sa te mandresti cu barbatul Pesti. E un romantic incurabil, care iti va aduce mereu flori, iti va pregati cina si te va surprinde intotdeauna cu cate ceva. Nativul acesta isi ia rolul de partener intr-un mod foarte serios si este preocupat sa asigure stabilitatea financiara a unei relatii. Se dedica cu toata inima si pune suflet in tot ceea ce face. E foarte loial, foarte sincer, e bunatatea intruchipata.

sursa horoscop.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa