Berea, cea mai bună soluție pentru a curăța ceșcuțele de cafea pătate… – gândul
Thu, Jun 28th, 2018

Berea, cea mai bună soluție pentru a curăța ceșcuțele de cafea pătate…

Cafeaua sau ceaiul negru v-au pătat frumoasele ceșcuțe din ceramică și porțelan? Nu mai stați pe gânduri și apelați urgent la cele mai bune soluții naturale de curățare a acestora. Efectele sunt uimitoare!

Bicarbonatul de sodiu dizolvă petele maronii

Orice gospodină știe cât este de greu să scoți depunerile de piatră de pe fundul cănilor, iar soluțiile din comerț uneori nu-și fac efectul. O soluție la îndemâna oricui, ieftină și extrem de rapidă este să folosiți oțetul. Umpleți ceșcuțele păcate cu oțet și lăsați să acționeze în jur de trei ore.

Acidul va dizolva piatra și ceșcuțele dumneavoastră vor fi ca noi. Același efect îl are și berea, folosită în același fel. Dacă petele sunt foarte vechi, cel care vă vine în ajutor este bicarbonatul de sodiu. Nu trebuie decât să le spălați bine cu bicarbonat și vor deveni albe și strălucitoare.

Frecați bine obiectele cu sare!

Util este și gălbenușul de ou. Bateți bine, apoi înmuiați un tifon în acesta și puneți-l pe ceșcuțele pătate. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți. De asemenea, un ajutor prețios pentru îndepărtarea petelor de cafea atât de pe ceșcuțe cât și de pe farfurioare este sarea.

Metoda este extrem de simplă: frecați obiectele murdare cu sare, sau introduceți-le într-o soluție obținută din oțet și sare.

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved