BREAKING! Prințul Charles, diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus – gândul
Wed, Mar 25th, 2020

BREAKING! Prințul Charles, diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus SARS-COV-2, informația fiind confirmată de un purtător de cuvând al Regalității britanice. 

Se pare că acesta prezintă simptome ușoare, „dar altfel are o stare de sănătate bună”, a spus un purtător de cuvânt, potrivit The Telegraph.

„Prezinta simptome ușoare, dar dar are o stare de sănătate bună și lucrează de acasă, așa cu ma făcut și în ultimele zile. Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, Prințul și Ducesa se autoizolează acasă în Scoția. Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au fost îndeplinite criteriile necesare testării”, potrivit sursei citate.

Prințul Charles este în vârstă de 71 de ani iar Ducesa de Cornwall de 72 de ani.

La momentul transmiterii acestei știri, în Marea Britanie au fost confirmate peste 8.000 de infectare cu noul coronavirus, în timp ce 135 de persoane au fost declarate vindecate iar 422 au murit.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved