Cadouri mai scumpe nu înseamnă dragoste mai mare – gândul
Thu, Nov 8th, 2018

Cadouri mai scumpe nu înseamnă dragoste mai mare

Înainte de a transforma dragostea în marfă, gândește-te ce preț să pui iubirii tale și ce preț să pui omului pe care îl iubești. Vei spune că ea este neprețuită sau că el este unic, nu-i așa? Vei convinge o lume întreagă că iubești cu adevărat și că banii nu au treabă în relația voastră. Apoi vei proceda exact invers. Vei greși și vei încerca să te corectezi prin cadouri de preț. Vei lipsi de alături și vei oferi în loc flori și haine scumpe. Vei fi rece și vei încălzi inima celuilalt prin daruri și bunuri. Și toate astea nu-și vor avea rostul.

Cadouri mai scumpe nu înseamnă dragoste mai mare. Sau mai sinceră. Sau de durată mai lungă. Banii nu înseamnă sentimente mai profunde. Banii nu înseamnă că vei păstra pentru mai mult timp. Banii, restaurantele, rochiile scumpe sau cerceii de aur nu înseamnă că inima și sufletul tău sunt la fel de darnice cu ea. Iar dacă ea crede așa, înseamnă că pe departe nu e femeia potrivită. Îți vrea banii și statutul. Și atât. Ce vei trăi când acestea nu vor mai fi?

Trăiește dragostea fără a încerca să-i stabilești prețul. E firesc, bărbat fiind, vei dori să-i faci surprize și cadouri. Nu contează dacă vor fi scumpe sau nu, contează că vor fi din inimă. În rest, între voi trebuie să fie dragostea, nu o brățară sau o pereche de pantofi scumpi. Altfel riști să te trezești alături cu un om căruia nu-i pasă de sentimentele tale. Altfel banii tăi nu vor avea valoare.

sursa devorbacutine.eu foto: repulsve.tk

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved