Care este adevaratul tau scop in viata, conform zodiei tale – gândul
Thu, Jan 11th, 2018

Care este adevaratul tau scop in viata, conform zodiei tale

Ne nastem cu anumite tipare si ne dorim sa avem o anumita profesie si un statut special. Afla care este adevaratul tau scop in viata, conform zodiei tale.

Exista o multime de trasaturi care se intalnesc la fiecare zodie, insa ce ne deosebeste? Care sunt calitatile importante de care dispunem si, mai important, care este adevaratul tau scop in viata, conform zodiei tale?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Fara Berbeci, nu am putea avansa sau progresa. Zodia Berbecului ne invata sa ne folosim intuitia, sa ne riscam si sa dam mereu tot ce avem mai bun, asteptandu-ne ca ceilalti sa faca la fel. Berbecii sunt mereu cu ochii pe premiul cel mare.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii ne arata cat de important este sa apreciem totul, ne invata sa fim indulgenti, sa vedem partea frumoasa a lumii si sa muncim din greu pentru a realiza tot ce ne-am propus.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii ne invata sa socializam si sa cream noi conexiuni. Ei considera ca schimbul de idei si comunicarea sunt elementele cheie pentru dezvoltarea personala. Pe langa asta, distractia de la un eveniment social poate fi o cale perfecta de a scapa de stres.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt cunoscuti pentru empatia de care dau dovada. Cu ajutorul exemplului lor, ne invata sa avem grija de ceilalti, sa-i sustinem si sa fim langa ei chiar si in cele mai grele perioade ale lor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii ofera lumii energie si viata. Aceasta zodie poate transforma chiar si cea mai proasta zi intr-una din cele mai frumoase. Avem nevoie de nativii Leu pentru a ne arata magia lumii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele ne ofera baza si incredere – ele au mereu nevoie de dovezi pentru a putea crede ceva. Zodia Fecioarei ne invata sa ne folosim de argumente pentru a putea decide daca ceva este adevarat sau nu.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balantele ne invata sa fim corecti si sa privim totul mereu din ambele perspective. Zodia Balantei ne ofera echilibrul de care avem neaparat nevoie atunci cand lumea pare instabila.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Zodia Scorpionului este cea mai pasionala. Avem nevoie de ea pentru a ne starni emotii si pentru a ne face viata incantatoare si distractiva. In plus, orice relatie cu aceasta zodie este plina de amintiri de care iti amintesti cu drag.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii ne starnesc curiozitatea si dorinta de a calatori si de a invata mai multe informatii despre noi culturi. Fara aceasta zodie nu am explora atatea locuri, iar lumea ar ramane statica si plictisitoare.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ne ofera sustinere, credibilitate si ne ajuta sa fim puternici. Ne invata faptul ca ne putem baza pe cei apropiati si atunci cand avem nevoie de sustinere, exista persoane care ne pot ajuta.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii arata valoarea fiecaruia si cat de unici suntem in aceasta lume. Zodia Varsatorului ne invata sa luptam pentru visele noastre.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii au darul creativitatii si puterea meditatiei. Ei ne invata sa ne exprimam prin idei si arta, acestea fiind cruciale pentru bunastarea noastra. La fel de important este sa mai incetinim si sa iesim din lumea reala uneori.

sursa www.elle.ro Foto: PR

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa